Plugg på balkongen

Godmorgon mina vänner !!

Imorse gick jag upp halv åtta redan och satte direkt igång med pluggandet. Jag måste vara den mest morgontrötta person på denna jord men så mycket som jag har att plugga inför mitt geografiprov imorgon så var det bara att bita i det sura äpplet och gå upp. Sex stod klockan visserligen på från början..

Men jag antar att sommarlovet som nu äntligen är inom räckhåll, och det ofattbart fina vädret fick mig att gå upp. Nu sitter jag nämligen med ett stort glas juice och vindruvor ute på balkongen i bara bikini och solar samtidigt som jag pluggar. Det går utmärkt och brun blir man på samma gång! Jag förstår mig inte på er som helt plötsligt ska börja klaga på att det är för varmt. Det kan inte bli för varmt !! =)

Vi har sol på vår balkong till tolv ungefär så därefter ska jag nog ta med en filt och gå och lägga mig på en brygga här nere vid vattnet och plugga. Jag brukar få en hel del gjort då eftersom att jag inte har så mycket annat att ägna mig åt. Jag minns även förra året då jag hade ett prov såhär sent och låg där nere och solade.

Nu ska jag ut i solen igen! Puss!

Kommentarer
Postat av: Maria

Kan säga att jag gjorde samma sak igår,
låg i solen och pluggade. Och det är så skönt att få vara i solen, så det blir så mycket lättare att plugga då =)
Ha en bra dag!

2008-05-30 @ 12:14:51
URL: http://mmaryy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0