Ny dator!

Hej!

Nu äntligen är min nya dator installerad och klar, och jag ligger här i soffan nöjd och belåten över att åter igen kunna ha kontakt med omvärlden. Den här datorn verkar fungera helt annorlunda frn vad jag är van vid så jag kommer inte att lägga upp bilderna idag. Men det kommer! =)

Bortsett från allt studerande har den här helgen varit enormt rolig, inte minst tack vare det underbara vädret. I fredags bestämde jag mig för att åka till Stureplan och möta Charlotte istället för att sitta kvar i skolan och vara ambitiös. Vädret var med andra ord mer lockande.. Vi gick på stan och tittade på bikinis innan det var dags för min dansträning.

Därefter fick min familj gäster så jag valde att stanna hemma den kvällen med dem. På lördagen var jag och shoppade hela dagen med min älskade mamma samt så satt vi i Kungsan och solade och åt glass. Jag kom hem med en vit bikini, pärlörhängen, en grymt porrig klänning från Gina tricot samt ett svart Dolce & Gabbana linne. Jag hittade även fler bikinis som ska införskaffas samt flertalet pumps. Pumpsen ger jag dock en egen shoppingdag.. ;)

På kvällen åkte jag och mötte Charlotte, hennes kusin samt hans kompisar för att dra på poolparty i Saltsjöbaden. Det var enormt trevligt med mingel till att börja med och därefter började folket hoppa i poolen både med och utan kläder.. Flera "gamla" VRG:are var där som gick ut när jag började. Jag kan väl säga såhär, jag kan inte annat än att hålla med förra årets treor om att de absolut hunkigaste killarna slutade när vi började. Too bad..

Efter Saltsjöbaden åkte jag och Charlotte med ett gäng killar till Slussen för att äta. Vad vi inte visste var att den resan kom att bli det roligaste på hela kvällen. Ena killen vi hade sällskap med hade precis köpt en ny mobil och ville kolla om den var så stöttålig som försäljaren utlovat. Den kastades X antal gånger i marken och var sedan inte längre speciellt stöttålig.

På bussen fick vi lyssna på schtekaren nr 1 som skulle impa på sin brud om diverse saker. Exempelvis hur full han var.. ja det var på den nivån samtalet låg. Vi höll på att garva ihjäl och inte nog med det skulle täbbgrabben börja prata med oss sen. Killarna jag var med var så gulliga så de skulle ju självklart para ihop mig med grabben.. Det visade sig att han bodde i Hägersten och det.. gjorde jag också (?) .. enligt mitt sällskap. Himla konstigt att vi inte stött på varandra tyckte Täbbkillen.. Ja fruktansvärt konstigt.

Efter gott fyllekäk drog jag och Lottisen hem till mig. Imorse vaknade vi upp med strålande sol som sken igenom persiennerna varpå vi snabbt satte oss på balkongen och åt våfflor med sylt och grädde. Därefter promenerade vi ner till vattnet och la oss där bredvid alla andra solglada människor. Helt sjukt hur brun man blir av den här solen..

Sedan var det dags för två timmar dansträning för min del där vi bland annat fick kläderna till Moulin Rouge numret. Jag fick färgen ljuslila och kläderna består av en jättestor kjol med, för min del, lila volanger samt en tight lila korsett. Kläderna är sydda av samma person som gjort de underbara kläderna till Let's dance. Ni kommer få se bilder efter showen. Inte långt kvar nu. Premiär på torsdag!

Imorgon har jag bara italienska. Sedan ska jag prata med min geografilärare apropå att alla mina skolarbeten försvann och kunde inte räddas då min dator kraschade. Min outline inför det stora provet på tisdag har alltså försvunnit och jag orkar inte ens kommentera det längre. Ni kan ju tänka er själva.. Förhoppningsvis får jag göra om provet i och med att jag inte har något annat prov som jag har missat. Vi får nämligen bara göra om ett prov per termin.

Därefter ska jag på arbetsintervju - önska mig lycka till!! Det ska bli sjukt roligt. Hon som ska intervjuva mig är enormt trevlig och så positiv till mig vilket aldrig är fel. Därefter är det rep på Vasateatern direkt efter intervjun och under hela kvällen. Förstår inte när jag ska hinna äta middag bara. Men så kommer det se ut hela veckan. Ta mig till Berlin!

Sådär, nu har jag uppdaterat er litegrann och kan hädanefter gå över till min vanliga struktur gällande mitt bloggande. Jag tänkte avsluta med att erkänna hur beroende jag har blivit av att blogga. Det har varit näst intill outhärdligt att inte få skriva av sig under de här dagarna. Faktiskt det jag har saknast mest med att inte ha någon dator. Inte illa va? ;)

På återseende! (Ett uttryck som känns mycket bra att numera kunna skriva..)

Kommentarer
Postat av: Anonym

LYCKA TILL!!! :)
det kommer säkert att gå jätte bra på intervjun ;)

2008-05-12 @ 00:01:13
Postat av: Mandy

Taaack :)

2008-05-12 @ 00:11:07
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0