Morgoninlägg

Godmorgon!

Brukar egentligen inte gå in på datorn såhär tidigt på morgonen, men jag var tvungen att skicka mitt psykologiarbete som jag ska färdigställa idag till min skolmail. Sedan är jag så trött, ni skulle bara se mig nu alltså.. eller nej det skulle ni inte för jag mår dåligt bara vid tanken haha. Det som gör mig riktigt pissed för tillfället är att jag vaknade upp med halsont och ont i mitt ena öra. Jag har ju jättekänsliga öron och därmed lätt att få öroninflammation, vilket jag verkligen inte har tid att få nu. Men jag hoppas att det mestadels är inbillning och att det går över under dagen eftersom att jag verkligen inte får bli sjuk nu.

För övrigt har jag blivit livrädd för att åka hiss. Inatt drömde jag att hissen gick sönder och jag fick åka frittfall ner.. Ont i öronen gjorde det minns jag. Kanske därför jag vaknar med öronont idag? Förmodligen lär jag ha glömt min dröm innan det är dags för mig att åka ner om 40 minuter.

På schemat idag står engelska nationella, skriva klart mitt psykologiarbete och därefter ska jag åka hem och fixa sminkningen och håret inför föreställningen. På Vasan ska jag vara klockan fem. Föreställningen börjar halv sju.

Vi hörs efter nationella.

Kram!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vart i italien brukar du vara på sommaren? :)

2008-05-15 @ 13:28:49
Postat av: Mandy

Vi har lägenhet i en idyll precis vid havet utanför Venedig. Sedan åker jag alltid till Milano. I sommar ska jag förutom de två ställena också till Rom.

2008-05-15 @ 13:35:31
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0