Lidingö

Hej mina vänner!

Nu vill jag bara sova. Min kropp börjar kännas lite sliten efter tre kvällars krökande i rad. Och med stor sannolikhet lär det bli en fjärde.. I alla fall ska jag nu klockan ett hjälpa lillkillen med matten och därefter måste jag själv plugga så att jag kan njuta av min sista lediga kväll. Men fasiken man får tänka att ju fortare skolan börjar - desto fortare får vi sommarlov! =)

Gårdagen då. Jag åkte till Patrik vid elva och började föra där. Han gjorde drinkar till mig så jag blev lite rund om fötterna redan där. Sedan åkte vi och mötte min älskade Carro, samt Oskar, en annan Carro och Maria. Vi begav oss sedan till Lidingö och var väl där vid tolv där en massa man kände var. Flera man inte har träffat på väldigt lång tid så det var roligt att få träffa dem igen!

Så fort vi kom dit satte jag mig och var lite DJ så att vi fick igång folket. Jag menar, vem kommer inte igång av remixen Your love med topmodelz liksom? ;P Men folk dansade och verkade ha kul, sådant tycker jag om (; Vid tre åkte jag sedan hem, kände inte för att sova borta nu när jag var tvungen att gå upp idag.

Nu måste jag klä på mig och ta fram matteböckerna! Nedan bjuder jag på två bilder från kvällen.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0