I'm back!

Hej mina älsklingar!!

Först och främst: Fan vad roligt med en massa kommentarer till både nya och jättegamla inlägg! Det var ett fint välkomnande! =)

Nu till den stora frågan:  Var har jag hållit hus? Det är så enkelt som att min kära broder lånade min dator häromdagen och den kraschade - bara sådär. Alla mina bilder är borta, alla skolarbeten - ja allt. Lyckligtvis har jag alla bilder i min kamera, men skolarbetena gick inte att rädda. Suger rätt hårt..

Jag har varit, minst sagt, galen på min brorsa för att han har haft sönder den igen. Datorn var helt ny och det är andra gången han har sönder min laptop. Så är det sedan jag som får höra att jag porrsurfar för mycket.. rackare alltså (;.. Visst, datorn kanske skulle ha gått sönder i alla fall men det är lite komiskt att två datorer kraschat efter att han har suttit vid dem, och de har fungerat utmärkt precis innan med mig. Sedan måste jag ha någon syndabock också.. så jag skiter faktiskt i hur det än var.

Pappa åker i alla fall imorgon och köper en ny lap. Tredje datorn på jag vet inte hur kort tid, så vi lär ju vara stammisar där nu. Och nej, det är inga dåliga datorer vi köper men det är allmänt känt att laptopar går sönder mycket oftare än stationära datorer.. om vi nu kan skylla på det. ;) 

Well well, igår skrev jag prov - nationella matte b. Det gick grymt, woho!. Seminariet i samhälle gick också bra. Sedan idag hade jag engelska muntliga precis (jag sitter kvar i skolan nu för att kunna blogga:P). Muntliga gick också bra, han sa till min grupp där inne att vi alla tre presterade enligt mvg-kriterierna så det känns bra. Jag har rätt mycket åsikter när det kommer till sport så det var ingen pina direkt att diskutera personal experiences and so on..

Igår hade jag behövt plugga men hjärnan var ju totalt överarbetad efter fyra timmar matteprov. Jag var helt enkelt värd en pluggfri dag. Så jag åkte hem, åt lunch och sedan träffade jag världens bästa Hanna på Odenplan så satte vi oss på bästa uteserveringen Sommar  och myste i solen. Vi satt kvar där i.. jag vet inte hur många timmar. Hur trevligt som helst med lite quality time med min bästa.

Nu sitter jag som skrivet ovan i skolan. Om två timmar ungefär är det dags för dansträning. Rep inför showen och det är så många av mina kompisar som ska komma och kolla så det blir hur roligt som helst! Mellanshowen på ticnet.se för er som är intresserade.

Jag kan inte bestämma mig om jag ska vara lite ambitiös och sitta kvar här i skolan och plugga tills dansen börjar eller om jag ska möta några gullisar och sätta oss på en uteservering i det härliga vädret. Jag har by the way en liten ljusgul klänning på mig - så varmt ute idag! Apropå det, eller apropå ingenting egentligen, så var jag så duktig och tog en massa nya bilder att lägga upp här. Så kraschar min dator samma dag.. :(

Ikväll ska jag vara med Hanna och tjejerna samt förmodligen Philip och grabbarna. Vi lär nog grilla, kröka och bara njuta av det fina vädret. Jag tar en massa bilder som ni kan vänta er imorgon. Förar jag någonstans kan jag säkert låna en dator och hålla er lite uppdaterade.

Långt inlägg.. men nu har jag å andra sidan skrivit för de dagarna jag inte uppdaterat också så nu är vi kvitt. ;P

Ha det bra!

Pussar Mandy

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ett litet tips om datorer. köp en mac! det är bra datorer.

2008-05-09 @ 15:58:19
Postat av: Anonym

vart i italien brukar du åka? :)

2008-05-10 @ 10:44:39
Postat av: Mandy

Min familjs lägenhet ligger i en idyll precis vid havet utanför Venedig. Sedan åker jag alltid till Milano. I sommar ska jag även till Rom. =)

2008-05-11 @ 22:40:39
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0