Hair

Guten Morgen!

Satan vad jag har drömt inatt. Inga mardrömmar inte utan bara en massa sjuka drömmar. Men inte tänker jag sitta här och skriva vad jag drömde, det är ju totalt ointressant för er. När ska bloggare generellt sett fatta det ?

Så vaknade man upp till strålande väder ytterligare en morgon. Men jag är rädd att det inte är lika varmt som det ser ut. Så var ju nämligen fallet igår.. Det blev lite krångel med filmen igår så jag hann somna innan den hann börja. Jag tänkte lägga mig i soffan nu och titta på den samt föra anteckningar inför seminariet. Hoppas att den är lite intressant i alla fall, annars kommer jag somna på en gång.

Förresten växer mitt hår så det knakar, det är verkligen långt nu om man jämför med bara för några veckor sedan. Tjockt är det också - och jag älskar det! Efter sommaren kommer det vara hur långt som helst. Självklart ska jag toppa det ett par gånger så att det inte blir slitet men planen är att jag ska behålla det så långt som jag hade det när jag var yngre. Ungefär såhär vill jag ha det:

image505

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Du har ju väldigt tunt hår, kommer det inte se konstigt ochplatt ut om det är så långt?

2008-05-13 @ 11:27:15
Postat av: Helena

Läcker bild. Ha en bra dag!

2008-05-13 @ 12:19:18
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Mandy

Haha skämtar du med mig? Jag har inte tunt hår någonstans. Jag vet mycket väl hur mitt hår ser ut långt i och med att jag har haft långt ner till magen större delen av mitt liv! :)

Tack detsamma Helena! =) Visst är den!

2008-05-13 @ 13:03:42
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Anonym

Jaha.. Det ser iallafall ganska tunt ut på alla bilderna iallafall, sådär som de flesta svenskar har liksom. Har du någon bild när du har hår till magen?=)

2008-05-13 @ 13:35:54
Postat av: Mandy

Jo det gör ju ofta det när man fixar håret så att det ska se plattare ut ;) Men då jag inte gör något med håret är det tjockt.
Jag har ju tyvärr inte det. För tillfället har jag faktiskt en helt tom dator, inte en enda bild. Min förra kraschade ju häromdagen.

2008-05-13 @ 13:40:52
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0