Fredagkväll

Hallå där!

Jag har nyss avnjutit en god middag med min familj, hela familjen var samlad plus Joakims flickvän. Mina bröder är så galna. Tillsammans är de ännu värre. De berättade om deras resa till Livigno i Italien för ett par år sedan. De dricker så kopiösa mängder alkohol båda två men envisades ändå om att komma ut till backen tidigt varje morgon hur fulla de än var. Så sitter de i liften och den börjar gunga lite extra, varpå Sebastian inte kan hålla sig längre utan spyr rakt ner på lite folk som åker förbi nedanför. Men det är inte slut där utan lite senare händer exakt samma sak igen. Han blir alldeles vit i ansiktet och spyr över nästa förbipasserande, varpå min andra brorsa Joakim spyr över andra sidan för att han blev så äcklad av Sebastian. Haha så jävla roligt! De sa att det aldrig tagit så lång tid för dem att komma ner som det gjorde då.

Annars börjar det bli dags för mig att bestämma mig för vad jag ska göra ikväll. Jag har två riktigt nice alternativ men jag kan verkligen inte bestämma mig. Antingen ska jag med Charlotte och lite andra tjejer till en svit som Kalle har hyrt där det finns inomhuspool, öppen bar och så vidare. Eller så ska jag hem till Dello dit massor av mina kompisar ska. Där lär det väl bli mer röj hos Dello men det första alternativet låter trevligare. Satan vad svårt det är att bestämma sig!

Haha, Patrik som ska till Dello är så rolig nu när han försöker övertala mig att följa med dit. Han försöker skrämma upp mig om vad han tror att killarna på hotellet kommer att göra med oss. Ligger inte någon som helst sanning i det vill jag bara påpeka =)

'Patrik.E säger:

dom kommer supa ner dig och droga dig sen kidnappa dig och det får dem fan inte göra för det ska jag göra först!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0