Det här med alkohol och följa med äldre killar hem..

image500Ojojoj.. Ett och ett halvt år sedan. Hur kunde jag komma in på en studentfest klädd såhär? Förmodligen just därför man kom in.. usch. Det var en studentfest där det stod vattenautomater över hela rummet och innehållet bestod av hembränt skit som tog död på alla hjärnceller du hade kändes det som. Roligt hade vi i alla fall kommer jag ihåg. Och vi kom därifrån välbehållna tack vare mig som hade hjärnan under kontroll. Ett gäng gamla (!) studenter ville ha med oss 4 tjejer till en efterfest, självklart valde de ut de absolut yngsta tjejerna på hela festen och hittade på saker som att de hade en modellagentur och letade efter nykomlingar. Jag skäms å tjejers vägnar som överhuvudtaget går på sådant. Jag minns då en tjej som letar nykomlingar till MIKAs kom fram till mig på stan en gång. Jag var hur kritisk som helst och svarade knappt på hennes frågor tills hon visade sitt kort och förklarade att hon kom från Sveriges största modellagentur. Kräv alltid att få se deras visitkort!
 
Jag har alltid varit sådan gällande killar som är, låt säga, mer än 6-7 år äldre än mig och stöter på mig eller tjejer som är lika unga att jag alltid tänker att han måste ha något problem som gör att tjejer som är i hans egen ålder uppenbarligen inte vill ha honom. I alla fall fick jag antalet arga blickar från mina vänner då jag sa att jag vägrade följa med och de därmed var tvungna att stanna.

Hur ska man tolka ett smeknamn som "Pistolen" på en alldeles för gammal kille? Tjejerna har tackat mig många gånger efteråt för att jag stod på mig och inte föll för gruppens påtryck. Jag har sällan, väldigt sällan, mammarollen i mina umgängen. Snarare kan väl jag vara den som många vill hålla koll på. Men, hur full jag än är, så har jag alltid förnuftet med mig. Därför godtar jag sällan en kommentar som "men jag gjorde det för att jag var så full". Kanske fungerar inte alla som jag, men hur full jag än är så kan jag fortfarande tänka förnuftigt - bara att det går långsammare ju mer man har druckit.

Jag tror att problemet med många är att man slutar tänka helt då man druckit en viss mängd alkohol. För visst är det mycket skönare att inte tänka alls - utan bara flyta med, då man fått lite dricka i sig och känner den här känslan av att allt är möjligt och det inte finns några problem. Det är ju trots allt den känslan många vill åt då de dricker. Men glöm för guds skull inte bort att ifall du hamnar i en situation då du verkligen behöver dina hjärna och ditt förnuft - så kan du komma fram till förnuftiga beslut, bara du försöker. Och stå på dig, för med all säkerhet kommer dina vänner en dag tacka dig.

Kommentarer
Postat av: anna

hur gick de sen med mikas? och vad heter modellagenturen i italien du är med i?

2008-05-03 @ 18:17:28
Postat av: mandy

mikas vet jag inte riktigt, att jag har så lite tid har tyvärr gjort att det för tillfället runnit ut i sanden. Agenturen i italien ska jag träffa i sommar =)

2008-05-03 @ 19:50:13
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0