Berlin 08, en av de bästa veckorna i mitt liv!

Heeeeeeeej mina älsklingar!

Guess who's home? Och vem som fan är den lyckligaste på denna jord för tillfället? Inte för att jag är hemma i sthlm igen självfallet, utan för att jag har upplevt en av de grymmaste veckorna i mitt liv och har fått nya vänner och minnen för livet. Jag pallar verkligen inte skriva så mycket idag, jag kom hem för någon timme sedan och känner mig som en levande död, visat all jävla shopping som känns lite ångestladdat att visa upp, samt njuta av en lång varm dusch. Men jag lovar, ni kommer få se alla hundratals bilder från denna vecka, samt höra allt som hänt där nere. Ett inlägg för varje dag ska jag skriva - med tillhörande bilder. Allt för att jag själv ska komma ihåg allt och ha något att titta tillbaka på.. ;)

Rykten sprids fort och jag har redan nu fått mail från någon som skrev och frågade vad som egentligen hände där nere i och med att 7 personer sattes på flyget och skickades hem. Då man är 60 elever borta och alla är sjukt taggade så väljer man inte alltid att tänka förnuftigt och följa alla regler. Sant, det förekom lite... fiffel.. och annat men den enda anledningen till att dessa elever var tvungna att pynta ut 5200 för direktflyg hem var för att de brutit trivselkontraktet så tillvida att då vi hade klockan fyra på natten som tid att vara tillbaka på hotellet så kom de istället hem morgonen därpå. Tråkigt då resan varit så grym i övrigt. Men jag kommer in mer detaljerat på allt imorgon då ni ska få se alla bilder et cetera.

 Vet ni vad det bästa av allt är då man sitter här bakis och eländig? Jag är ledig hela denna vecka! Vi har bara en inlämningsuppgift, visserligen känns den svår som fan, men det är det enda vi har denna vecka som vi får jobba på hemma. Sjukt nice! Sedan har jag mitt geografiprov på lördag men satan vad jag inte tänker skänka en enda tanke åt det nu.

Höll på att glömma, tjejen som höll i anställningsintervjun på salt ringde mig när jag var där nere. Gissa vem som ska träffa alla Sveriges saltbutikers huvudansvarige för prat om löner och så vidare? En extra anledning till att fira hårt där nere alltså.

Nej förfan, nu blir det att ta en liten återställare innan det är dags att sova i min egna sköna säng. Ni har hädanefter miljoner bilder från resan samt all min shopping att vänta =) Jag vet by the way någon som kommer vakna upp sjuk som ett djur imorgon. Med tre timmar sömn varje natt, om man hade tur, och att man endast har levt på krök och förhållandevis skräpmat hela veckan är inte bra för kroppen någonstans. Där försvann mina resultat från all träning med vinden..

Nåja, skönt att vara hemma :) ...Och jävligt nice att så många gullrumpor här hemma har saknat en =) Det märkte jag inte minst då fyllesamtalen var lika trogna även där nere, he he he.. ni är väl några som kan känna er extra träffade ;D

En av våra officiella förkröklåtar i Berlin. Förkröket vi styrde flera kvällar på vårt hotellrum med denna låt och grymt sällskap är oförglömligt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

grym låt!

2008-05-27 @ 13:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0