Arbetsintervju

Buongiorno ragazzi! Come state?

Jag kom nyligen hem från skolan. Det enda positiva med alla former av examinations som vi har dessa veckor är att många lektioner utgår då seminarier och liknande läggs på lektionstid och den halvan av klassen som inte har seminarium just den dagen kan vara hemma och plugga inför det istället. Idag hade jag alltså bara matte, skönt skönt.

Jag försov mig imorse. Vaknade halv elva när jag började tjugo över elva. Jag hann visserligen till lektionen eftersom att jag bara slängde på mig någonting och sedan fick skjuts av pappa. Men nu är jag hur trött som helst och min kropp börjar säga ifrån till de här sena nätterna. Ikväll kan jag dock inte lägga mig sent eftersom att jag har ett viktigt seminarium imorgon.

Egentligen har jag dansträning i flera timmar ikväll men jag kommer bara kunna gå någon timme, om jag ens hinner det. Som tur är har jag otroligt bra närvaro på dansen den här terminen, de är ju stenhårda med närvaron. Tills imorgon ska jag nämligen kunna allt om Kalla kriget och det är väl kanske inte det roligaste att plugga in. Även om jag måste erkänna att det är mycket intressantare än vad man kan tro.

Idag ringde chefen för en klädesaffär mig apropå arbetsintervju. Nästa måndag ska jag komma på intervju och det känns hur bra som helst. Jag vill verkligen ha det här jobbet och det känns jättebra i och med att hon redan har avslöjat att hon är jättepositiv till mig. Så det är bara att hålla tummarna alltså! =) Skulle vara riktigt nice med ännu mer shoppingpengar..

Dags för en powernap!

Kommentarer
Postat av: Anonym

håller tummarna för intervjun ;)

2008-05-06 @ 17:58:37
URL: http://alexiias.blogg.se
Postat av: Anonym

ÅÅ gud så roligt :) hoppas det går bra på intervjun...jag har alltid velat jobba i en klädesbutik, undrar bara hur du "lyckades" hitta jobbet?? ja menar har du några tidigare meriter eller var de via kontakter? Får man fråga vilken butik det e? vore tacksam för ett svar...
Lycka till!
pusss

2008-05-06 @ 22:58:50
Postat av: Mandy

Tack! :)

Det är klädesaffären Salt och jag blev tipsad från en kontakt att de behövde en viss typ av personal vilket jag tyckte att jag passade in på ;) Så jag gick dit och presenterade mig och pratade med chefen i affären varpå hon blev jätteintresserad i och med att jag var så social och det trots allt krävs lite mod att gå in så i en affär och fråga om de behöver personal. Sedan kom jag tillbaka med ett CV och trots att jag egentligen är för ung då man måste vara 18 för att få stå sjlv i en butik så var hon beredd att göra ett undantag. Men som sagt, först arbetsintervju. En sak i taget! ;)

2008-05-11 @ 22:44:05
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0