5 dagar kvar gott folk!

Hello!

Fyfan vad skönt! Nu är seminariet gjort och det gick riktigt bra. Vi satt sju - åtta elever och diskuterade Berlin under Kalla kriget. Jag tog inte ens fram mina anteckningar utan körde bara på utan dem. Diskussionen var intressant och min favoritlärare verkade nöjd efteråt.

Nu väntar jag bara på att nästa seminarium ska sluta så att vi ska få vår reseinfo om Berlin, som nu är om 5 dagar. Söndag säger jag bara. Det kommer bli grymt. Jag har fått reda på så mycket om resan, som jag tyvärr inte kan skriva här. Jag kan knappt vänta.

Halv fem ska pappa hämta mig utanför skolan så ska vi åka och köpa ny iPod eller vad jag bestämmer mig för att köpa. Ikväll är den enda kvällen jag inte dansar den här veckan så jag ska passa på att skriva klart mitt psykologiarbete. Som ni vet älskar jag psykologi så jag ser fram emot att skriva ett grymt arbete. Sedan lär jag ju fixa med musik inför resan också.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vet du varför dem tagit bort Berlin och Paris resorna för oss ettor, eller alltså varför inte vi kunde välja det som val inför tvåan?

2008-05-13 @ 19:56:16
URL: http://lifeguide.blogg.se
Postat av: Mandy

Det här är sista året man kan gå den kursen. Jag hörde någonstans att ni kommer ha engelska c som obligatorisk och därmed var de tvungna att ta bort någon kurs och då blev det den kursen där man kan åka till Berln, Paris etc.

2008-05-13 @ 20:08:42
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0