2 timmars powernap - allt är som det ska vara!

Tjoho! =)

Efter allt pluggande och solande på balkongen idag ringde pappa och frågade om jag ville åka och äta lunch med honom. Vi åkte till ett jättemysigt ställe, Backstugan, där man sitter som på en terass som om man var i någons trädgård eller liknande. Pappa känner som vanligt alla som jobbade där så det blev att vi stannade ett tag i den stekande värmen.

Såfort jag kom hem satte jag på bikinin, tog med min hög med papper och promenerade till vattnet där jag la mig på en filt i någon timme. Jag märkte dock rätt fort att jag var i stort behov av sömn då jag hela tiden somnade med högen av papper liggandes på huvudet. Ni kan ju tänka er om en vind tagit med sig dem.. Då hade människorna omkring mig fått sig ett gott skratt vill jag lova. Se mig springandes där halvnaken helt hysterisk för att inte förlora något papper..

Väl hemma tog jag en powernap... var det tänkt. Den blev på två timmar och jag vaknade nu. Men men, inte ska man gråta över spilld mjölk. Nu är jag pigg som tusan och lär få en hel del gjort denna kväll. För ja, plugg blir det för fulla muggar ikväll. Men att jag missar en festkväll eller vad jag skulle ha gjort är ingen fara. Inte minst för att jag fick väldigt mycket av den varan i Berlin och det alltid är bra för kroppen att få vila lite efter en sådan överkonsumption, men även så är lovet här snart och då kommer jag må så mycket bättre om jag vet att jag kämpat maximalt och hela vägen i skolan. Det gäller att vara positiv mina vänner. =)

image578

image579
Ytterligare två bilder från Berlin innan ett av våra förkrök på hotellrummet.

Kommentarer
Postat av: Sweet 16´s blogg

härligt!

2008-05-30 @ 19:19:31
URL: http://performance.blogg.se
Postat av: Lexie

fina bilder :D

2008-05-30 @ 21:31:35
URL: http://musicofc.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0