Våfflor

image335Godkväll!

Har precis ätit alldeles för många våfflor här hemma. Men jag måste medge att det var utsökt. Det var även väldigt länge sedan man gjorde sig besväret att ha både grädde, sylt och socker till.

Jag fick rida idag! Då jag kom ner till stallet bara för att se om jag kanske fått plats att rida samt hälsa på tjejerna så stod mitt namn där på listan. Det gick jättebra, men kunde ha gått illa i början av lektionen. Min häst gick nämligen omkull på knäna och jag hamnade i farten långt framme på halsen. Lyckligtvis ramlade jag inte av, men eftersom jag ramlade av för två år sedan då hästen gick omkull, visserligen utomhus, men i alla fall ungefär på samma sätt då det slutade med ambulansfärd och veckor av sängliggandes hemma, blir det alltid jobbigt då hästen man rider råkar snubbla. Det är synd att en sådan sak ska sätta sig i psyket och vägra försvinna. Å andra sidan fick jag idag verkligen bevisat att olyckor kan ske utan att utgången behöver bli det minsta smärtsam. Lektionen fortsatte sedan som vanligt och allt gick jättebra, är lite imponerad över mig själv med tanke på allt som hände på jullovet.

Nu ska Pinky Winky fixa med hemligheter!





















Kommentarer
Postat av: Anonym

Glöm inte bort Milano tips! ;)

2008-03-20 @ 20:23:09
Postat av: Mandy

Jag skrev lite på det inlägget igår, så det är på g! ;)

När ska du åka? Så vet jag inom vilka tidsramar det måste bli klart ;D

2008-03-21 @ 11:35:18
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag åker på tisdag ;)

2008-03-21 @ 15:25:47
Postat av: Anonym

inget illa menat, men är du dålig på att rida eller vad är det frågan om? med tanke på att du jämt råkar ut för dessa olyckor med hästarna

2008-03-22 @ 16:46:02
Postat av: Mandy

Inget illa menat, men är du så korkad att du inte förstår att man som ryttare inte kan göra ett skit åt att hästen snubblar :) ?

Och en annan liten detalj.. du tror inte att det ligger något bakom att varje ridlärare säger att för att vara en god ryttare ska du ha ramlat av 100 gånger. Det finns ingenting som säger att det är en koppling mellan att ramla av många gånger med att man är en dålig ryttare, snarare tvärtom. Frågar du ett riktigt proffs så kommer personen ifråga svara att den inte har en aning om hur många gånger den har ramlat av just för att det är så många gånger.

Där lärde du dig något nytt! :)

2008-03-22 @ 16:57:49
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0