Svar på era frågor, enjoy!

Har du något jobb för tillfället och isf var?
Nej jag har inget jobb. Jag skulle aldrig hinna med det med all tid jag lägger på skolan, dansträningar samt ridning... fast jag hade gärna velat!

Hur mycket shoppar du för i måndaden?
Väldigt olika! Generellt sett omkring 5000 kr i månaden.

Vilken modell agentur är du med i?
En agentur i Milano som jag började samarbeta med i höstras/vintras som jag kan länka till om ni vill. Är ännu inte med i någon svensk agentur men det är en massa nya planer på g där som jag delar med mig av så fort jag vet mer! ;)

Är ditt hår naturligt ljust eller har du blekt det?
Det är såhär ljust naturligt men jag slingade det för några månader sedan för att få samma färg på hela håret.

 Har sett dig på stan några gånger. Jag blir nästan avundsjuk på ditt tillsynes felfria yttre. Jag skulle gissa att du får mycket uppmärksamhet just pga. ditt utséende?
Det leder mig in på frågan- Är du en sådan tjej som flirtar med många killar men aldrig blir seriös eller är du en förhållande typ?
Haha ojojoj det var inte dåligt, man tackar! Jag skulle nog säga att jag kan vara både förhållandetjej och en riktig singeltjej, och jag har varit de båda helhjärtat också. Det beror på timing, på vilket stadie jag befinner mig i mitt liv och vad jag väljer att prioritera. Just nu skulle jag aldrig vilja eller ha tid att prioritera en kille i mitt liv så därför trivs jag mycket bra med att vara singel och slippa allt känsloskit men ändå inte vara helt ensam.. Att vara singel betyder inte att man inte kan få närhet av en annan kille. Just nu tar jag bara det goda av en relation skulle man kunna säga, vilket självklart är ömsesidigt.

Och slutligen, vilken gick du innan VRG?
Förmodligen ingen ni hört talats om, Tallbackaskolan.

 brukar du äta kvällsmat? dvs mat SENARE på kvällen. eller är du en såndär tjej som inte äter efter kl sex? om du inte är sån, vad är det senaste du brukar äta isåfall? /elin.
Jag äter alltid kvällsmat. Vad jag äter är dock olika. Men äter gör jag alltid på kvällen, annars skulle jag aldrig kunna somna. Jag brukar äta strax innan jag ska sova (inget bra vet jag.. men jag blir hungrig så fort så därför måste jag äta sent för att kunna sova hela natten utan att vakna med en hungrig mage klockan fyra på natten) Mellan klockan nio och elva på kvällen brukar jag äta.


Kanske en för personlig fråga men vid vilken ålder förlorade du oskulden?

Jag tror att jag har nämnt det någon gång förut men trots det känns det lite för personligt att skiva det så här svart på vitt.

vad gör dina bröder?
Min äldsta bror är för tillfället ute och reser i Asien med sin flickvän. De kommer att vara borta i fyra månader. Min andra bror arbetar som finansiell rådgivare - kapitalförvaltning och sådant.

hur länge har du dansat på kühlers?
I två år. Dansade på en annan dansskola i drygt tio år.


solar du, isåfall använder du någon produkt när du solar :) och hur många gånger i veckan
Jag solar, men använder dock ingen produkt då. Jag solar en gång i månaden ungefär, annars blir jag för brun. (....och man åldras i förtid av för mycket solariesolande!)


Kul med frågestund :) här kommer några jag hoppas få svar på...
Vem är din bästa/närmaste kompis?
Jag kan inte välja bara en, men några av mina närmsta kompisar är Tessie, Charlotte, Anna, Caroline, Janne, Saga och Patrik.

Vad jobbar dina föräldrar med?
Mamma är förskolelärare och pappa är författare.

Vilken är din favorit klädaffär?
Louise Edman.

Har du något tips hur man går vidare efter att ha sagt upp bekantskapen med en nära vän?
Bara fokusera på det som är viktigt i ditt liv och de andra personer som finns där och förgyller din dag. Se det fina i dem och försök dra lärdom av det som gick snett i relationen med din vän.


Sedan undrar jag en grej till. Hur lång är du & hur mycket väger du? :)
172 cm och 50kg.


Du och Isabella sa ju att ni var varandras "systrar" för inte alls så länge sen och igår skrev hon i sin frågestund att ni inte umgås längre för att ni har växt ifrån varandra. Hur går det ihop?

Kan tänka mig att den här frågan är för personlig, men inget illa menat :)
Det är absolut ingenting speciellt som har hänt mellan mig och Bella. Vi är inte ovänner och vi har inte heller bråkat. Vi har bara ingen kontakt med varandra längre och det beror, skulle jag tro, på att vi inte har samma värderingar längre och är inte så lika varandra längre. Man är med dem som man har något gemensamt med helt enkelt.


Hej jag undrar vart din jacka kmr ifrån? Skitsnygg! (den med stor krage, som finns på bild nedan) Vart kan man köpa den , pris?

:)
Jackan är från Zara, kostade drygt 1000 kr om jag inte minns fel. Jag älskar den! :)

 vilket land kommer din föreldrar i från?
Mina föräldrar är svenska men det finns utländskt i blodet.


Har du utlänskt ursprung? Eller bara något utlänskt i blodet? =)
Japp, det fick jag reda på för inte så jättelänge sedan. Det är ganska långt söderut ifrån men mycket mer än så vet jag inte. Det är en släkting som släktforskar och inte kommit mer specifikt än. Italien har jag ju självklart släkt i, hur stor del av mig som är därifrån vet jag dock inte. Men det ska bli roligt att se vilka länder min släkt är ifrån då min bror inte ser speciellt svensk ut och min pappa var jättemörk som ung, och även jag som inte ser helsvensk ut. Vi är alla väldigt mörka i huden i vår familj och har många drag som inte är svenska. Men jag får väl uppdatera er då jag vet mer om min gamla släkt (;

Vilka länder har du vart i under hela ditt liv? =)
Faktiskt inte så värst många. Då vi har haft vår lägenhet i Italien sedan jag föddes har det blivit att vi har spenderat alla somrar och många andra lov där sedan jag föddes. Det är där jag har säkert hälften av alla mina kompisar som finns i mitt liv och eftersom de bor där nere så har det blivit att jag inte har velat sluta åka dit. Likadant gäller mina föräldrar, och mina bröder då de var yngre. Men de flesta länder i Europa har jag varit i. Ska dock ta några månader och resa runt utanför Europa innan min utbildning i framtiden.
 

ditt hår är alltid så perfekt! vad gör du med det? använder du glansspray? volymspray? hårspray? hårmusse? hårinpackningar? osv. och HUR OFTA tvättar du ditt hår för att det alltid ska se så perfekt ut?! jag vill ha ditt hååår! /karin.
Tack så mycket! :) Jag använder ingenting av det du nämnde i mitt hår. Hårinpackningar på sommaren givetvis men mer avancerad än så är jag inte... Mitt knep gällande bra hårvård är att tvätta det betydligt mer sällan än vad man gör. Duscha ska man självklart göra varje dag men håret klarar inte att tvättas varje dag. Det slits ner så otroligt mycket och förlorar sin naturliga glans. Jag tvättar bara håret ett partre gånger i veckan och det vänjer sig rätt fort med det.. blir nästan aldrig smutsigt och verkligen inte flottigt och håret är gudomligt efter varje hårtvätt.


vilka är dina favoritbloggar? :)
Jag har ingen favoritblogg tyvärr. Har försökt mig på att läsa några ett flertal gånger men jag tröttnar på en gång.. Jag faller inte för storbloggarna utan skulle vilja hitta en person som på något sätt ger mig något genom att läsa om dennes tankar eller vad det kan vara. Då man läser en blogg vill man ju undermedvetet eller medvetet att personen ska vara intressantare än sig själv annars tröttnar man, och ännu har jag inte hittat någon... ;) Bellas blogg skulle garanterat vara min favoritblogg om jag inte kände henne. Jag har aldrig läst hennes blogg regelbundet och kommer nog aldrig göra, just för att hon har stått mig så nära och jag hellre behåller de åsikter jag har om henne som jag själv skapat i verkligheten än de som 20000 andra människor också kan se.


Är jazzdans det som man brukar se på musikvideos?
Nja, egentligen inte. Självklart förekommer det, men jazzdans är egentligen riktig hundraprocentig show! Tänk dig glitter, riktigt snabb musik och dansglädje!


Varför gör du inte en mer personlig design?
Jag vet inte hur man gör och det blir helt enkelt inte av att jag får hjälp av de som erbjudit mig hjälp. Någon vänlig själ därute som är sugen? =)

Vad tycker du om Blondinbella?
Jag kommer alltid tycka bra om henne för allt hon har gjort för mig. Jag ändrar inte uppfattning om någon och hänger på folks skitsnack bara för att vi inte umgås längre. Man kan inte bara glömma all hjälp man fått av någon som då man fick det betydde världen för en.

varför började du blogga :)
Jag kommer inte ihåg, haha! Men vad gäller i stort sett alla som bloggar så vill man få sin dos uppmärksamhet och sina åsikter och tankar hörda. Det ska man inte sticka under stol med. Sedan har jag alltid varit väldigt öppen och tyckt om att berätta om saker som händer i mitt liv. Jag vill inte att tiden bara ska gå och ingenting speciellt händer. Att ha en blogg är ett utmärkt sätt att få lite perspektiv på ens liv, planera för framtiden samtidigt som man blir triggad av att klara av nyuppsatta mål då man vet att andra läser om det.


Kommentarer
Postat av: natalia

du ser helsvensk ut tycker jag :S

2008-03-03 @ 20:08:32
Postat av: malin

haha nej det gör hon inte? :P

2008-03-03 @ 20:16:50
Postat av: E

hur går det ihop att shoppa för 5 lax i månaden utan jobb? :p

2008-03-03 @ 20:27:30
Postat av: natalia

är man inte svensk för att man är lite brun eller? då skulle ju 98% av sveriges befokning "inte se svenska ut" på sommaren :P

2008-03-03 @ 20:43:26
Postat av: X

Natalia du vet ju inte vad du pratar om..

2008-03-03 @ 20:47:21
Postat av: Anonym

varför skulle personer fråga var hennes föräldrar kommer ifrån och om hon har utländskt ursprung om hon såg så svensk ut?

2008-03-03 @ 20:48:10
Postat av: Anonym

Mandy ser ut som en söt helsvensk liten tjej!

2008-03-03 @ 20:48:33
Postat av: oskar

du ser helsvensk ut, varför leker du italienska för ? :S bara för du har släkt o vänner där så är du inte det. bara för man lätt blir brun så betyder det att man inte ser svensk ut.

2008-03-03 @ 22:15:14
Postat av: Mandy

Hahaha "Oskar", det är för skrattretande det här. Säg till mig vad jag är för något så kör vi på det! Jag är svensk och har alltid varit, men delar av min släkt kommer inte från Sverige från början. Men vänta, Du kanske ska tala om för mig att så inte är fallet? Hahaha det här börjar bli sjukt...

2008-03-04 @ 08:23:52
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: johanna

en fråga bara :) du säger att du shoppar för ungefär 5000 i månaden, men har inget jobb. var får du alla pengar ifrån då?

2008-03-04 @ 16:18:20
URL: http://smilingface.blogg.se
Postat av: mandy

Johanna: Jag vill först bara pointera att det varierar, ibland är det betydligt mindre än så men det kan även bli mer vissa månader. Det är så enkelt som att jag får pengar av mina föräldrar då jag behöver. Det blir rätt ofta att de vill ge mig något för att jag sköter min skola så bra och då blir det ofta en shoppingrunda en gång per månad som de står för rent ekonomiskt. Mycket för att jag inte längre hinner springa omkring på stan varje vecka som jag alltid gjorde förr. Nu sliter jag istället med skolan och mina regelbundna träningar som jag satsar på så det blir inte så mycket tid över för det längre.. och då vill de gärna gå med mig (blir oftast att mamma följer med om jag ska vara ärlig:P)och visa sin uppskattning. De visar den självklart inte bara materiellt.. men aja ni förstår nog vad jag menar.

2008-03-04 @ 17:42:08
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0