Skärtorsdag

image334Hej mina vänner!

Nu är det efterlängtade lovet här och för en gångs skull är jag inte totalt slutkörd och känner att jag behöver fyra dagars vila för att känna mig mänsklig igen. Förmodligen beror det på att det inte var allt för länge sedan man hade lov. I varje fall blir det grymt, nu kan man bara börja köra på en gång. Det är bara att veva! som brodern min brukar säga. Sitter för tillfället och pumpar lite grym partymusik. Satan vad taggad jag är på det här lovet, det blir grymt. Ni kommer få så mycket bilder under det här lovet så att ni kommer dränkas i dem. Är det inte underbart ?

Jag har precis varit och lunchat med pappa och nu är jag fri! Härlig känsla att inte ha några måsten överhuvudtaget. Dags att vila och fixa ögonbrynen och lite annat inför kvällen! :) Hoppas att jag kan rida lite senare idag, men det beror på huruvida gruppen är full eller inte. Torsdagar är ju egentligen inte en dag jag har betald ridlektion på, men jag brukar rida vissa torsdagar i alla fall.

Pussar från Pinky Winky

För att ni också ska bli taggade ska ni få remixen av min absoluta favoritlåt Your love - topmodelz. Jag kan säga som så att alla blir fullkomligt galna på mig när min mobil ringer hela tiden och jag vägrar byta ringsignal. Jag tröttnar aldrig! Låten är som gjord för mig. Här får ni i alla fall remixen på låten. Oh fatta hur grym den här låten är i slutet av natten - på morgonkvisten, då allt bara är i en enda dimma och du bara kör.



Kommentarer
Postat av: Banana Sofrana

PINKY WINKY

Hahahahahahaha! ingen annan fattar, hahahahaha!
Men det är MITT namn på dig ;P

2008-03-20 @ 15:48:46
Postat av: Pinky Winky

Hahahaha det är nog bäst så om jag ska vara helt ärlig! ;D

Banana Sofrana for life

2008-03-20 @ 20:18:50
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0