Ni är då bara för söta.

Haha åh vad gulliga ni är. Skrev i mitt förra inlägg att det är tråkigt att ni inte kommenterar längre. Vilket jag bara måste pointera är så konstigt för varje dag stiger min läsarstatistik. I alla fall, så på bara några minuter får jag både läsarmail och flera kommentarer från massor av läsare på både gamla och nya inlägg. Ni är bara för söta.

Liksom en läsare skrev här som kommentar, och som en tjej även skrev i ett mail så behöver ni självklart inte kommentera varje inlägg. Ni har helt rätt i att det bara blir krystat om ni inte har något speciellt att skriva. Det är mer jag som drar slutsatsen att ingen läser då ingen kommenterar men då är det ju faktiskt bara upp till mig att checka statistiken och se att ni är ganska många hundra som läser bloggen varje dag.

Det hela beror på att man vill ha bekräftelse på det man gör. Dålig som bra. Det är så vi människor fungerar. Men absolut, jag vill inte att ni ska sitta och kommentera varje inlägg bara för att ni är rädda att jag ska sluta blogga annars. Utan kommentera då ni känner för det. Men glöm då inte heller att göra det. Trots att jag bloggar väldigt mycket för min egen skull så är ni läsare en lika stor del av den här bloggen som jag är.

Kommentarer
Postat av: Lina

Du är duktig på att skriva =)

2008-03-13 @ 09:41:18
URL: http://fraaans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0