Nattbio

image394

Åh ge mig värme så att man kan ha en sådan här snygg outfit med baddräkt till jeans. I alla fall blev det ingen promenad med Janne. Istället för att vara ambitiösa och röra på oss så gick vi till närmsta pizzeria och svullade. Jag vågar inte berätta vad jag åt till lunch idag. Jag vet då någon som kommer vara ett riktigt fat ass inom en snar framtid. Passar bra till det inlägg som finns några inlägg ner. Nej tack gode gud får jag tacka mina gener som gör att jag inte kan bli tjock.

I alla fall så satt vi där en bra stund och när jag kom hem la jag mig i soffan och ville bara sova. Då skriver Janne att han förväntar sig att det blir nattbio och att jag förresten inte har något att säga emot för han redan hade bokat och betalat biljetterna. Så om en timme bär det av mot riggoletto där vi ska se The Eye. Tror ni att det lär vara några fler i salongen än vi två? ;) Tror ni att jag lyckas hålla mig vaken? Vi får hoppas på att filmen är bra.

Imorgon har jag en massa att göra så jag antar att det blir till att gå upp tidigt som attan och plugga matten som skulle ha gjorts idag.. Nu får vi ju en timme mindre sömn också, ingen höjdare. Men i och med att det bli betydligt ljusare och ett steg närmare sommaren så är det mer fördelaktigt.

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig lördagkväll. Haha, nu ringde Alexander och bjöd mig till sig - han har hört om mina bartender skills och tyckte att jag skulle komma dit och göra lite drinkar. Well, vi får väl se om jag får vägarna förbi efter bion. Vid två någon gång..

En sak till bara. Det är ett par ip-adresser, samma varje dag, som skriver kommentarer dagligen i hopp om att bryta ner mig. Faktum är att jag inte vet hur jag ska uttrycka mig för att ni ska förstå att jag inte tar åt mig och att jag verkligen tycker att ni borde ägna er tid till något bättre. Förmodligen är ni små sorgliga stackare som bara har som dagsvana att gå in på den här bloggen, titta på bilderna och lämna en kommentar som ni på något sätt finner givande. Kommentarerna ser ungefär likadana ut varje dag, så någon variation är det inte. Jag hänvisar er till de inlägg jag har skrivit om att ingen lägger ner tid på att trycka ner en förlorare. Ni tror att ni sårar mig och får mig att bli osäker genom att dagligen skriva elaka kommentarer. Det enda ni gör är att ni ger mig otroligt mycket starkare självförtroende då ni måste tycka att en tjej som jag behöver tryckas ner. Personer jag vill trycka ner är endast tjejer jag på något sätt ser som hot eller som jag är medveten om har lyckats bättre än vad jag har gjort inom någonting. Härmed kommer jag inte godkänna kommentarerna från dem ip-adresserna just för att jag inte förstår varför jag personligen ska låta deras röst bli hörd i en blogg som tillhör mig.

Ni andra läsare är grymma! Var inte rädda för att skriva negativa kommentarer som jag kan ta som konstruktiv kritik. Jag är ingen person som bara vill ha en massa ros för att jag annars är rädd för att jag ska bryta ihop. Jag har alltid fått väldigt mycket påhopp från just tjejer och har i samtliga fall fått det bevisat att det beror på just det jag nämnde ovan. Nu när jag har blivit äldre har jag även lyckats ta tjejers påhopp som något positivt, och synen jag har på tjejers påhopp gentemot varandra kommer säkerligen aldrig förändras - jag får det nämligen bekräftat att det stämmer hela tiden.

Kommentarer
Postat av: Linda

åhh vill också ha sommar!:) Och ne, förstår inte varför man ska trycka ner andra, omoget av dem! poesss

2008-03-29 @ 23:49:03
URL: http://lindsis.blogg.se
Postat av: Anonym

va fint ditt hår blev! :)

2008-04-01 @ 16:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0