Middag i Vasastan och kvällsfika med Carro

Godmorgon!

Efter ridningen igår som gick jättebra gjorde jag mig snabbt, i mina mått..., iordning för att åka till Vasastan där min bror nyligen har köpt en lägenhet. Lägenheten var hur mysig som helst. Inredningen var enormt stilren och jag tror att jag ska flytta in faktiskt. I alla fall lagade han en god middag till oss, det blev oxfilé. Tänka sig att lillen blivit så stor att han lagar middag åt oss. Haha <3 Sedan tittade vi på Melodifestivalen där. Jag ringde som en galning på det absolut bästa bidraget: Charlotte Perelli. Lyckligtvis vann hon!

Sedan bestämde jag och Carro att vi skulle ta en fika efteråt så vi möttes vid Stureplan klockan elva. Det blev en lika mysig fika som alltid med Carro. Fan vad vi pratar alltså. Alltid lika mycket att berätta. I alla fall ringde Calle lite senare som hade fest hemma hos sig i Bromma och ville att vi skulle komma dit. I samma veva ringde min Alexander som hade fest hemma hos sig bara några kvartér ifrån där vi befann oss. Först bestämde vi oss för att åka till Alex men ganska snart bestämde vi oss dock för att fortsätta vår mysiga kvällsfika. Vi hade det bättre själva ;) höhö..

Idag har jag en del att plugga. Jag vaknade nyss så efter en stor frukost ska jag och mamma ta en långpromenad längs vattnet. Vädret ser underbart ut.

Vi hörs senare!

image329

me and carro

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart har du köpt din snygga svarta jacka?

2008-03-16 @ 15:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0