Långt eller kort?

image331Tjena era små gullisar!

Jag är überambitiös kvällen till ära och har suttit nu i en och en halv timme och riktigt effektivt pluggat psykologi. Efter att ha haft ett av de jobbigaste prov jag skrivit förra veckan i geografi så är det en ren fröjd att äntligen få plugga ett riktigt samhällsvetenskapligt ämne. Kan inte förstå hur jag i hela mitt liv velat plugga natur och bli läkare. Verkligen inte min grej. Pappas dröm snarare. Men han har inte speciellt mycket emot att jag ska gå Handels eller juridikum på Uppsala heller, förståeligt nog. =)

Sov medvetet väldigt länge imorse så att jag kan sitta uppe en bra stund inatt och plugga. Jag vet att det inte är en bra studieteknik men så blir det ibland när planeringen inte har varit den bästa. Men jag måste erkänna att det var riktigt skönt att inte plugga något den här helgen. Dessutom känner jag mig väldigt pigg så jag lär få in massor ikväll. Sedan har jag morgondagen på mig också.

När jag ser den här bilden kan jag inte få nog av att längta tills mitt hår växer ut igen. Och på den här bilden är det ändå inte that long. Jag har aldrig varit rädd för att göra förändringar vilket jag den här gången har fått ångra en aning. Absolut, jag trivs hur bra som helst i längden jag har nu. Dessutom har jag tyckt att det är mycket mer unikt att vara blond och ha lite kortare hår och det ger mig även ett mer seriöst intryck. Men långt hår är verkligen det jag trivs bäst i och nu till sommaren vill jag ha jättelångt igen! Som tur är växer mitt hår jättefort så det ska nog inte ta allt för lång tid.

Vad säger ni, långt eller kort?
(tillfällen som dessa ser jag i alla fall gärna att ni kommenterar för nu har jag till och med bett om att få höra er åsikt...)

Kommentarer
Postat av: Anonym

långt

2008-03-16 @ 23:18:39
Postat av: Anonym

kort :)

2008-03-17 @ 15:36:47
Postat av: Anonym

du passar i allt :D men långt är porrigast!

2008-03-17 @ 16:53:47
Postat av: Anonym

lååångt är finast på flickor ! :D

2008-03-20 @ 20:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0