Kaotisk fredag

Hej alla läsare!

Förlåt för dålig uppdatering. Tyvärr hinner jag inte skriva speciellt mycket nu heller för jag har massor att fixa inför dagens dressyrlektion för en dressyrmästarinna. I alla fall blev dagen igår inte som någon hade tänkt tror jag... än mindre kvällen.

I alla fall började den med prov i tyska, gick riktigt bra. Idrott på Frescati där jag och Linn frivilligt sprang 5 km. Vi ville inte spela handboll.. (; Sedan åkte jag och Tessie fort som attan till skolan, pluggade lite och åt sedan lunch. Därefter hade vi engelska och gjorde sedan klart planeringen till danslektionen jag ska hålla på fredag.

Sedan åkte jag och dansade och hon åkte hem till mig så länge. Efter det kom mina föräldrar och hon och hämtade mig så åkte vi till en hästbutik och köpte matchande benlindor med schabrak som lilla Linnea ska ha. Ni ska få se bilder senare!

Middag hemma sedan, därefter kom min älskling Saga hit och joinade oss så gjorde vi oss iordning inför Patriks födelsedagsfest tillsammans. Tog ett par bilder som jag ska lägga upp senare! Väl hos Patrik var det i stort sett bara bekanta ansikten. Men vi hann inte mer än hälsa på några förrän vi hör galna skrik, saker som kastas i golvet och sedan ser blod på golvet. Jag hinner inte skriva vad som hände men det blev minst sagt kaotiskt och många inblandade som försökte ingripa.

Nästan alla drog och det röjdes upp. Inte allt för lång tid senare börjar alla kröka, musiken sätts på och alla som dragit plus rätt många till kommer tillbaka och fesen fortsätter. Det var rätt sjukt måste jag medge men tur att allt "löste sig". Det var jättemysigt att träffa alla i alla fall.

Sedan åkte Jag och Saga och åt innan vi åkte hem. Idag kunde man väl mått bättre men så farligt är det ändå inte. Nu måste jag fortsätta med allt fix här hemma så får jag skriva lite mer utfröligt om allt senare...

Wish me luck!

Kommentarer
Postat av: en du inte kände som var på festen...

mandy du tror inte att alla såg vad du och david gjorde i trapphuset? Hur ni såg ut när ni kom in fick väl ännu fler att förstå. Nästa gång kan vi väl ta toaletten+

2008-03-08 @ 11:24:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0