Jag vill inte hitta en sämre kopia av mig själv i en annan blogg.

Hello!

Kvällen hos min älskling igår var jättetrevlig. Väl hos Hanna var vi taggade på att dra till Oskar, men då vi sedan pratade med Oskar hade allt skitit sig vilket var lagom kul. Vi hade dock så mycket att uppdatera varandra om så klockan bara gick och vi satt där och pratade på som aldrig förr. När vi trodde att det gått ungefär en timme var klockan helt plötsligt ett - två någon gång och då bestämde vi oss för att stanna hos Hanna och möjligen träffa hennes killkompisar som såå gärna ville träffa oss, hahaha! Somnade gjorde vi imorse någon gång och sedan har vi bara myst hela dagen. Jag kom nyligen hem och har fått i mig mat och tagit en skön dusch. Så nu sitter man här med påskägget och planerna för kvällen som ännu är oklara. Men festa ska vi göra! Om något händer vill säga...

Sedan en annan grej jag har övervägt att ta upp. Något som jag verkligen tycker om med att blogga är att många av er ser mig som en inspiriation till en mängd saker, inte minst när det gäller skola och träning. Sedan är ni många som ser mig som inspiration när det gäller både kläder och ämnen jag bloggar om. Missförstå mig inte nu. Jag tycker verkligen om att fungera som inspiration till många av er. Men då jag går in på bloggar, eller hör mina vänner som gått in på bloggar, och ni skriver inlägg som hade kunnat vara skrivna av mig, alltså inlägget är så gott som taget från min blogg bara att ni skrivit det med lite egna ord och uttryck här och var... alltså en sådan sak skulle kunna få mig att lägga ner den här bloggen på ett och samma ögonblick.

Sedan när det gäller kläder. Er som jag inte känner eller umgås i samma bekantskapskrets som skiter jag fullkomligt i om ni köper de kläder som jag har fotograferat efter jag har köpt dem eller ej. Det är för er jag faktiskt visar vad jag köper för kläder för att för några av er kanske fungera som inspirationskälla. Men när jag går in på bloggar som ägs av människor som jag på ett eller annat vis är bekant med, och det har blivit en vana att personen ifråga köper minst ett av de plagg jag precis har köpt och visat i bloggen... alltså då blir jag nästan lite rädd. Självklart förstår väl jag också att man blir inspirerad någon gång ibland och köper likadant. Men då inte bara jag uppmärksammar detta utan flera som jag inte ens känner kommenterar att jag har personer som både tar mina inlägg och även köper samma kläder som mig, då vill jag helst bara lägga ner bloggen och låta dessa personer få hitta sig själva istället för att bli någon sämre kopia av någon annan.  

Kommentarer
Postat av: Carro

Jag håller med totalt, det är ju bara patetiskt att försöka härma någon och vara som den. Men du får inte heller glömma att många tjejer endast bara ser dig som en inspirationskälla, någon som kan pusha lite i huvudet. Jag kan ge ett exempel från mig själv, jag hade ett stort matteprov, hade pluggat mycket och vet att jag kan uppnå MVG på ett matteprov (jag har i princip alla MVG i skolan) men jag hade inte riktigt tron på mig själv just då, kände mig inte säker i matten. Då läste jag något av dina gamla inlägg där du skrev något om "utan självförtroende skulle jag aldrig skriva mer än ett VG på ett matteprov". Och det där hjälpte mig jättemycket, jag intalade mig att jag kunde det (för någonstans visste jag nog det) och gick dit och satte ett MVG på provet. Det tackar jag så hemskt mycket för! :)

2008-03-26 @ 10:46:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0