Jag säger det nu och jag kommer säga det igen..

J A G  V I L L  H A  S O M M A R  N U  N U  N U U U U ! !



Hej mina flickor och pojkar!

Era gulliga jäklar, har precis läst igenom lite läsarmail, jag vill ju bara pussa er allihopa! Men satan vad ni ska vara intresserade av mitt sexliv helt plötsligt. Nog för att jag är emot allt detta hyschande om just sex. Fasiken människan älskar sex och vill ha det så ofta som möjligt och så enkelt är det med det, sedan att somliga förväntar sig att få reda på vem min sexpartner är, vilka mina favoritställningar är, hur man lär (?) sig att tända på hårt sex eller allt annat ni tycks vilja veta... det är ingenting som angår er =) Surprise? Naa skulle inte tro det va. ;)

Ikväll blir det en efterlängtad Amandakväll! Jag ska fixa allt sådant vi tjejer bara älskar att göra så som lägga ansiktsmask, bada fotbad, fixa naglarna och så vidare - listan kan göras lång. Detta kommer att göras till top model samt en stor fruktsallad made by me!

Men först, städa lite... mitt rum ser efter dagens bravader med Mr Wåhlin ut som ett bombnedsslag. Då tänkte jag främst på allt spelande av monopol, TP och allt vad det nu var. Verkar som att det gick vilt till, men så vann ju jag allt också (; ......

Kommentarer
Postat av: Anonym

Glöm inte bort Milano guiden! ;)

2008-03-19 @ 21:55:37
Postat av: Anonym

du e så sjukt brun på sommaren :)
så fiint assåååå:)!

2008-03-20 @ 22:31:44
Postat av: Mandy

Mille grazie! Älskar det :)

2008-03-21 @ 11:37:08
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: estelle

åh vill ha sommar jag med

2008-03-21 @ 22:31:32
URL: http://estelles.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0