Jag försov mig.

Godmorgon!

Jag blir så besviken på mig själv ibland. Mobilen stod ställd på 10.30 och då skulle jag ut och ta en powerwalk längs vattnet för att få en bra start på dagen. Runt tolv skulle jag äta lunch med några vänner och sedan skulle jag träffa Janne... nu. För tio minuter sedan vaknade jag av hemtelen som ringde och med trött röst bad jag mamma att inte ringa hem så tidigt på morgonen då jag har lov. Ja, nu förstår jag varför hon skrattade mig i örat. Något bra är i alla fall att hon ringde efter att ha pratat med min frisör, som för övrigt är världens bästa. Det är en väldigt populär frisérsalong så när man ringer dit för att boka tid får man en efter ungefär en månad, vilket suger. Jag är nämligen alltid sån som kommer på att jag vill göra en förändring och då vill jag gärna göra den på en gång!

I alla fall så sa hon nu att hon kunde göra ett undantag och slinga mitt hår imorgon kvart i sex när hon redan slutat. Så imorgon blir jag even more blonde =) Det blir grymt, hon gör det så fint.

Nu måste jag skynda mig som f-a-n. Jag ska nämligen möta Anna för en fika och så ska vi köpa present till Janisen. Sedan ska jag möta Patrik och därefter troligtvis Emma. Sl-kort måste också införskaffas då jag slarvat bort mitt.

Hoppas att ni får en trevlig dag och glöm inte bort att emaila min bloggemail när ni skickar mail till mig. Ni ser den i högra hörnet på bloggen, under KONTAKT. Jag svarar dessvärre inte på min privata mail.

Kommentarer
Postat av: Emilie

Vart klipper du dig någonstans? :)

2008-03-26 @ 17:48:57
URL: http://emiliees.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0