Jag <3 Hero

Hi guys!

Jag är helt slut! Efter att jag slutade skolan halv tre mötte jag upp Chanel för att göra koreografin till Rhythm of the night - en av danserna vi ska lära ut på vår idrottslektion på fredag. Vi har inspirerats av Moulin Rouge och i sin tur koreografin jag dansar med min dansgrupp. Dock har vi såklart fått lägga den på en mycket lägre nivå så att alla hänger med! Men det blir grymt! Satan vad hårt vi ska köra med dem. (;

I alla fall dansade vi som galningar i en och en halv timme och det var som världens danspass. Som det ser ut nu ska jag få en del plugg gjort ikväll så blir det Top model efter det. Älska Top Model!

Och vem har vi här nedan då? Jo vem är det om inte min stora barndomsidol. Tjejen som sjöng Tusen och en natt och var min stora idol efter det, i alla fall ett tag framöver ;) Men vad har vi här? Jo en låt jag bara älskar. Jag tycker att den blir grymmare och grymmare för varje gång jag hör den och jag vill bara börja dansa i samma sekund som refrängen börjar. Måtte den vinna på lördag.


Kommentarer
Postat av: Minna

Om den där låten vinner så platsar Sverige för en gångs skull iaf in bland alla andra sunkiga bidrag från övriga europa.

tusen och en natt är ju grym, men den där.. nej ;)

2008-03-12 @ 17:45:27
Postat av: malin b

den där är grym!

2008-03-12 @ 17:53:42
Postat av: Anonym

älskar den låten!

2008-03-12 @ 23:38:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0