Italienskaplugg

image284Hey guys!

Sitter för tillfället och pluggar italienska. Eller jag tog rättare sagt en paus precis och såg ett par übersöta kommentarer jag fått på en bild (inte den ni ser till vänster) jag har på facebook. De är så söta så mina pojkar :)

Som ni lär veta vid det här laget har jag italienskaprov imorgon och jag har som alltid då det är dags för språkprov förlitat mig på mina kunskaper och pluggat minimalt. Det går vägen varje gång men jag bara väntar på att jag ska få ett bakslag någon gång. Inte ett ig alltså utan något i stil med ett mvg -. eller värsta scenariot ett vg+. Visst resonerar jag vidrigt? Jag vet, men jag kan inte göra något åt det. Ett tankesätt man har haft sedan man fick betyg är inte det lättaste att förändra. Well well, förhoppningsvis går det vägen även den här gången.

Om drygt en timme ska jag rida! Tar en promenad ner idag också så får vi se vilken liten polle jag ska rida på. Jo, liten är den garanterat.. :P Har som jag förstod världens träningsvärk idag, men visst är det härligt! =) Strax ska jag framkalla ännu mer.

Annars tänkte jag och pappa gå till Handelshögskolans öppet hus idag. Dock känner jag att mitt italienskaprov måste prioriteras. Jag går ju trots allt bara i tvåan och det är inte jätteaktuellt ännu.

Ikväll blir det alltså italienska och top model! Låter inte så himla fel måste jag säga.


Kommentarer
Postat av: karro

ouii, top model är ju veckans höjdpunkt:D vem hejar du på? lycka till med italienska provet:)

2008-03-05 @ 17:33:29
Postat av: Anonym

Vart ska man vända sig till om man vill köpa biljetter till showen? Skulle vara jätte kul och se:)
ha det bäst sötnos

2008-03-05 @ 18:58:24
Postat av: mandy

karro: ja visst är det :D Jag hejar på den blonda riktigt snygga och söta tjejen. Jag är så dålig på namn men Chantal tror jag att hon heter! Vem hejar du på? :)

Biljetterna kommer att säljas på ticnet om jag inte misstar mig totalt nu. Jag uppdaterar er så fort de släpps! =)

2008-03-05 @ 19:13:25
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: karro

egentligen tycker jag att "startfältet" var ganska dåligt den här säsongen men om jag ska ha någon favorit så tror jag att jag tycker Heather är bäst:), tror jag:/

2008-03-06 @ 15:57:49
Postat av: Mandy

Jo jag är beredd att hålla med dig. Chantal var ju dessvärre inte speciellt duktig nu senast. Heather har jag tyckt om från start också! Hon är unik och väldigt begåvad inom modellandet tycker jag.

2008-03-06 @ 18:19:26
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0