Ingen lägger ner tid på att prata om - och vilja förstöra för en förlorare.

image366Hej igen sockertoppar!

Ni har väl inte glömt att det är vår traditionella våffeldag idag? Våffeldagen till ära sitter jag här och äter nygräddade våfflor med sylt och grädde. 

De senaste dagarna har jag tjaffsat en del med en killkompis på grund av saker som jag tänkte skulle få bli huvudämnet för det här inlägget. Nämligen ett alldeles snarlikt ämne till det jag skrev om häromdagen om tjejkompisar som snackar skit. Det här inlägget kommer att handla om tjejer i allmänhet och hur fruktansvärt vidriga tjejer kan vara.

Jag tänker absolut inte gå in mer djupgående på tjaffset som jag hade med min killkompis i och med att det är totalt oväsentligt för er. Men det som i det stora hela gjorde att vi började tjaffsa bygger på en idiottjej som hittar på falska saker i hopp om att själv tjäna något på det. För visst älskar många tjejer att se andra tjejer, sina rivaler, bli illa omtyckta!?

Jag är bara så otroligt less på det här beteendet om att förstöra för andra för att själv må bättre. Det är helt sjukt hur man kan vara så osäker och så missnöjd med sig själv att man måste hitta på saker om andra för att man tror att man själv ska tjäna på att andra blir illa omtyckta. För visst är det något som vi alla vet: är man nöjd med sig själv så behöver man inte hitta på falska saker och snacka skit om andra för att de ska bli illa omtyckt av någon och därmed må bättre själv.

Tjejer som räcker mig till magen och skulle kunna vara en lillasyster sitter och hittar på än det ena än det andra och hävdar saker som är tagna från ingenstans. Inte sätter man sig och hittar på saker om andra för inget syfte, självklart är det något man vill uppnå. Och tjejer väljer ut sina offer väl. Man lägger ju onekligen inte tid på att förstöra för personer som man finner ointressanta och utan funktion som hot. Nej, har det blivit en vana att andra avundsjuka jävlar till tjejer sitter och hittar på saker om dig eller dina tjejkompisar så ska ni bara ha is i magen och ta det med ett leende. Ingen lägger ner tid på att prata om - och vilja förstöra för en förlorare.

Kommentarer
Postat av: Anonym

det är verkligen helt sjukt :s

2008-03-25 @ 19:47:10
URL: http://www.misstrasselsudd.blogg.se
Postat av: Billy

Åhh, men eller hur, du har så rätt! Din blogg bara ryker av positiv karma förresten, du verkar så glad och snäll :)

2008-03-25 @ 20:39:14
URL: http://www.sillyandbilly.blogg.se
Postat av: selma

skulle vilja prata med dig inom skola o så. jag är också så som du frammåt i skolan och vill bli något stort har läst din blogg sen du började ungefär :) skulle du kunna adda mig så jag kan få lite tips av dig inom skolan ? skulle vara jätte kul :) , [email protected]

2008-03-25 @ 22:03:19
Postat av: Isabelle

Gud vad söt du är. Förstår varför du är modell! :)

2008-03-25 @ 22:17:43
URL: http://belicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0