Hjälp till att utveckla bloggen!

image332Hej mina turtorduvor!

Jag är lika ambitiös som alltid () och har åstadkommit en massa ikväll. Därav den bristfälliga uppdateringen. Psykologin är inlärd och alla andra måsten är gjorda. Imorgon måste jag bara komma ihåg att skicka in anmälan, givetvis som dansare, till audition för den kända VRG-musikalen som går varje år. Jag överväger att ha det som mitt hundrapoängsprojekt. Det skulle vara så nice att bara få dansa istället för att i flera månader sitta och skriva världens projekt på trettiotalet sidor. Och att få chansen att vara med i en så grym musikal lär ju inte inträffa allt för många gånger i ens liv. Mitt alternativ är att åka till Venedig eller Milano och skriva en reseguide, vilket också skulle vara enormt roligt.

Men det är inte därför jag tar mig tid nu och skriver. I och med att jag vet att ni är så många som dagligen läser mina visdomsord så tänkte jag låta er vara aktiva här då jag inte kan hålla i ställningarna i samma utsträckning som jag brukar. Imorgon har jag nämligen en massa att fixa också vilket kommer att innebära att jag förmodligen bara lär hinna gå in på bloggen sent på kvällen efter alla dansträningar.

Därför kom jag på den utmärkta idén som jag inte vågat mig på tidigare. Vågat och vågat... tanken har aldrig slagit mig. Jag vill, som ni redan vet, ha så mycket kontakt som möjligt med er läsare, inte minst för att ni är så många som dagligen genom mail och andra kommentarer visar er uppskattning till att jag bloggar. Därför är det nu dags för er att få säga ert. Jag vill nämnligen veta lite mer om just Dig som läser, givetvis relaterat till den här bloggen. Det jag skulle vilja veta är:

1. Hur hittade du min blogg?

2. Vad finner du intressant med att läsa min blogg?

3. Vad skulle du vilja se/läsa mer om?

Update: Tyvärr har en del kommentarer jag fick på det här inlägget raderats. Blogg.se har krånglat rejält för mig, därav att jag väntat med att godkänna kommentarerna. Jag trodde nämligen att det skulle återställas. Men icke. Jag har i alla fall läst igenom alla kommentarer, alltså även de som råkat raderats. Vill ni skriva igen är det bara att göra det, men bara så att ni vet har jag läst vad ni har skrivit! :)


Kommentarer
Postat av: Guldfisken

Sugen på en ny bloggdesign? Lämna en kommentar i detta inlägg då..
http://guldfiiisken.blogg.se/1205783238_design_bortsknkes.html

2008-03-17 @ 22:44:30
URL: http://guldfiiisken.blogg.se
Postat av: Anonym

1. Hur hittade du min blogg?
Genom PA

2. Vad finner du intressant med att läsa min blogg?
alla bilder
3. Vad skulle du vilja se/läsa mer om?
mer bilder

2008-03-18 @ 13:08:12
Postat av: Rebecka

Jag kommer inte riktigt ihåg hur jag hittade din blogg, tror nog att det var genom 'Blondinbella' .

Jag tycker om ditt sätt att skriva och finner mycket inspiration till min egen blogg!

Jag tycker (ur en personlig vinkel) att du klär dig så otroligt snyggt, och när du visar dig själv i hel bild så tycker jag att du ska skriva vart ifrån dina kläder kommer. Annars är du otroligt bra på att hela tiden bjuda dina läsare på personliga bilder och din blogg är otroligt personlig vilket jag tycker om riktigt mycket! Du är inte som andra bloggar som enbart fokuserar på något ytligt (tänker inte nämna namn) utan du lyckad på något sätt skapa en blandning mellan just personliga bilder, tankar och åsikter - men samtidigt blogga om något betydligt mer ytligt!

Keep up the good work Mandy, love your blog :)

2008-03-18 @ 18:20:18
URL: http://Beckaw.webblogg.se
Postat av: Anonym

Hittade din blogg via "Blondinbella"
Jag ser din blogg som en inspiration,
Du är en väldigt bra skribent! Skriver väldigt nyttiga och kloka inlägg(om typ livets alla gåtor)haha...Du svarar alltid på kommentarerna, alltid villig och hjälpa en om det är något man undrar, Öppen är du! Det uppskattas :)
haha blir roligare att läsa då....
Nämen fortsätt i samma stil, och sluta aldrig att blogga för då blir jag ledsen i ögat :'(
puss&kram

2008-03-18 @ 22:22:27
Postat av: Linn

Jag läste din blogg sen den typ började. Haha jag hittade dig på playahead och sen började jag läsa bloggen. Först läste jag den för att det var verkligen en "barbie känsla" över det hela. Du var tillsammans med en kille då och det var väldigt mycket "mys" "myspyspigt" och det tyckte jag var lite kul att läsa om :P nu läser jag den för att du skriver väldigt bra, roliga och intressanta saker :)

2008-03-18 @ 22:27:43
URL: http://Linnsaaans.blogg.se
Postat av: Ida

1. Hittade din blogg genom Playahead för länge sen, har följt din blogg ändå från starten

2. Jag läser din blogg för att jag ser dig som en stor inspirationskälla. Det här låter lite sjukt men din blogg har hjälpt mig att satsa hårt i skolan, få bra betyg och träna minst 3 ggr i veckan. Förut tyckte jag inte att jag "hade tid" med läxor,plugg och träningar. Men nu förstår jag att man hinner med vänner och fester även fast man är duktig annars;)Det lärde jag mig från från dig;)

3. Sen så älskar jag Italien och ska åka dit i höst torligen.Jag tycker det är skitkul när du nämner italien och så. Så jag skulle vilja läsa mer om Italien, om människorna där, platserna osv..

:):)

2008-03-19 @ 16:54:34
Postat av: sandra

hittade din blogg via blondinbella
skulle vilja veta lite mer om dina vänner, lite mer bilder, var du brukar festa osv.

2008-03-19 @ 20:21:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0