Firande av Janne.

Till att börja med tänkte jag dela med mig av en miljon bilder på mig själv som är tagna innan jag åkte till Janne igår. Jantelagen får sig ett slag rakt i ansiktet, aouch! Det var nog i alla fall jag och Janne som var de som prickade in alla tre färger, rätt bra jobbat (;

image383 image384

image385 image386

image387 image388

image389 image390

image391 image392

Jag tänker inte gå in så mycket på gårdagen mer än att det var väldigt trevligt tills idioter till poliser skulle göra razzia i lokalen. Jag har nog aldrig hatat att jag var minderårig och så pass onykter som jag gjorde då. Jag har nämligen läst om vad de har rätt att göra rent juridiskt och ville verkligen kolla med smågrabbarna till snutar om det bara är dem som har rätt att gå emot lagen på det viset. Det känns liksom... en fredagkväll i en storstad - och poliser stannar på en 20års fest där allting ändå fungerar bra.. borde de inte ha viktigare saker för sig att göra? De försvann ju aldrig därifrån heller. Förmodligen är det någon liten sorglig stackare som hade ringt dit dem.

I alla fall var allt jättetrevligt innan och efter poliserna gjorde sin enormt coola entré. Vi värdinnor skötte vårt jobb med att servera drickan, underhålla och till sist även agera bartender. Ajajaj mina drinkar alltså, de var inte nådiga ;) Mycket komplimanger blev det! För drinkarna alltså.. ;P

I alla fall var det mysigt att spendera en kväll med så många nära på en och samma kväll. Men det blev väl aningen för mycket av det goda för de flesta av oss. Visserligen kan jag personligen alltid uppföra mig även fast man kanske gått lite över sin vanliga gräns. Att spy ner toaletter eller sno mobiler har aldrig varit något som lockat mig. Förutom det som dessvärre på något sätt brukar vara en tillkommande del vid privatfester så tycker jag att det var väldigt lyckat. Efteråt åkte jag, Anna, Sarah och Nathalie hem till Anna. Jag och Anna gjorde sedan utsökta toast och därefter fick vi besök.

Nu kom jag hem för någon timma sedan och mår tyvärr fortfarande jätteilla och är allmänt odräglig bara. Idag måste jag plugga så det var därför jag åkte från Anna relativt tidigt. Med ångest och baksmälla hoppas jag få en toppenlördag med allt vad det innebär.


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha vilka kläder :/

2008-03-29 @ 18:05:07
Postat av: trogen läsare

åh du är så cooool mandy! sjukt snyg och är så osvensk det går att bli. Såååh typiskt svenskar som inte vill sticka ut och kör på kläder som skyler hela kroppen och inte sticker ut någonstans. Du vågar - det tyder på självförtroende! och visst är det såna som du man ska upmuntra. Idioter som inte vågar sticka ut och klagar kan ju bara gå en självförtroendeskurs eller något. NI ÄR TRÅKIGA!

2008-03-29 @ 18:51:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0