Fika med vänner sedan tapas med mami.

Hallå där turturduvor!

Dagen började mysigt med en fika tillsammans med Anna och Patrik på NK där vi satt ett bra tag. Dit kom sedan Janne, Tim och Christian - mysiga pojkar det där ;) Fast deras planer till Jannes födelsedag om att endast jag ska agera som "dansare", om jag ska välja ett finare ord - samt inte vara speciellt påklädd tyckte jag väl inte riktigt om. Men planerna till den stora dagen låter riktigt schyssta så det blir nog bara bra!

Ont har jag i axeln bara. Det har blivit någon ny grej att alla mina killkompisar ska hålla på och bita mig så fort de är med mig. David är fasiken den värsta. Jag tror inte att han är medveten om hur hårt han bits, haha. Vet inte hur många ställen jag har haft bitmärken på de senaste veckorna. Snart blir jag väl uppäten också :( Haha, det har de i och för sig redan sagt att jag kommer att bli då de även vill att jag ska agera tårta på fredag och ha grädde på delar av mig - för att sedan bli uppäten. Naa jag gillar inte riktigt pojkarnas idéer måste jag erkänna. Deras fördel och min...nackdel?


Sedan åkte jag och mötte mami så har vi spenderat kvällen på mitt favorittapasställe på Kungsholmen och ätit gott. Det var hur trevligt som helst att få lite kvalitétstid med mamma och uppdatera henne litegrann. Nyligen kom jag hem och jag kan inte bestämma mig för om det blir sängen eller dra på chillkrök hos min käre vän Hausman. Nu väntar jag i alla fall på att han ska ringa och berätta vad det är för folk hos honom. Vem vet, kanske blir jag uppäten när jag kommer dit.

image373

image375 image376

image374


Kommentarer
Postat av: sophia

längtar tills du skriver nästa gång!

2008-03-27 @ 14:08:48
Postat av: sophia

längtar tills du skriver nästa gång!

2008-03-27 @ 14:09:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0