En dag skrivet med rött i almanackan.

Nämen hallå där suckers!

Jag har verkligen haft en toppendag idag. Jag ger er därmed fria tyglar att låta min sarkasm riktigt flöda. Allt som har kunnat gått fel har gått fel fel fel. Jag tänker inte gå in mer djupgående på dessa faktorer som gjort min dag till en hjärtedag värd att minnas. Det känns helt enkelt inte som att det är värt att utmana ödet. För mina föräldrars skull. För er skull. För min skull.

Att jag just i detta nu genomgår kanske de värsta tre veckorna någonsin i min skolgång, om man ska lyssna på mina lärare, och jag misstror dem inte en sekund, kan ni tänka er hur underbart allt känns nu. Jag pluggar, äter och sover. Thats it. Idag ska jag dessutom dansa hela kvällen. Det borde vara något jag ser fram emot men med min härliga tur idag känns det rätt surrealistiskt. 

Vi ska tydligen få en helt ny koreografi ikväll av en "oemotståndligt het"  danstränare som riktigt ska utstråla en sådan sex-appeal, som bara killar som kan dansa - röra sig har förmågan att göra. Som sagt, hade jag inte genomgått en sådan hemsk dag idag hade jag både bytt ut min regular dansoutfit; mer konkret, danstrikåer med ett par hotpants över till ett par tighta... lackiga.. utan hotpants. Och varför inte anstränga mig så att jag såg ut som om jag i alla fall sovit någon timme de närmsta dygnen?

Men icke. Det får bli mina jävla trikåer med de jävla hotpantsen över. Sömn? Nej jag sover inte längre.

Kommentarer
Postat av: tessie

hehe nämen älslingen då :/ söt är du iaf :D

2008-03-11 @ 18:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0