Den som lever får se.

Godkväll!

Efter ett alltid lika underhållande avsnitt av top model ska jag läsa igenom det sista i italienskan och sedan gå och lägga mig. Helt plötsligt blev jag dunderförkyld och sitter här och nyser, men förhoppningsvis är det bara något tillfälligt. Sjuk tänker jag inte bli... även om den ena personen i min skola är mer sjuk än den andre. Man hinner inte vara hemma och bara vara sjuk som man kunde på mellanstadiet. Det suger!

Imorgon fyller mitt lilla hjärtegull Patrik år. Han ska hålla någon liten tillställning hos sig på fredag innehållande middag och fest. Det ska bli trevligt att få träffa min lille Patrikbobo. Det blir nog till att skynda för att hitta en ny partyoutfit dessförinnan, när jag nu ska hinna det... Som skrivet tidigare har jag fullt upp fram till påsklovet. Som tur är åker jag och Tessie hem till mig direkt efter skolan imorgon (vi slutar redan 11.20!!) och lär bo hos mig flera dagar fram. Det ska pluggas och det ska pluggas och hon ska vara mitt personliga stöd inför helgen. Jag har KM dressyr det ska tävlas i, en ridlektion ska ridas för ett fullfjädrat dressyrproffs, danslektion ska förberedas, Patrik ska firas, i almanackan har jag ett par tillställningar med tjocka utropstecken efter jag ska gå på(?) och så vidare och så vidare och så vidare... Inte nog med det har jag mina vanliga dansträningar och ridningar att hinna med också. Vi får se om jag fortfarande ser mänsklig ut då dessa hektiska veckor är över. Den som lever får se.


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej! Jag tycker om din blogg väldigt mycket då ja känner igen mig rätt mkt i vad du skriver osv: ) o ja bara undrar, när du åker till Milano, åker du själv och bor hos någon eller köper egen lägenhet? Ska du plugga medans du modellar? O har du gått ut gymnasiet då? För ja tänkte göra en utomlandstripp o vill inte åka med EF eller nåt sånt för jag vill ägna mig åt skådespeleriet samtidigt som jag pluggar. :)

2008-03-05 @ 23:09:25
URL: http://Ellindah.blogg.se
Postat av: Mandy

Vad kul att du tycker om bloggen! :) Faktum är att just när det gäller om jag ska åka själv eller inte så är det inte bestämt. Varför? Jo för att jag inte vill ha något eller någon som begränsar mig. När jag planerar så planerar jag att jag flyttar dit själv. Just för att bara jag själv kan bestämma om det blir av eller inte. Men ska jag tänka realistiskt så kommer jag inte flytta ner dit själv, även om jag har mycket vänner där nere. Jag har vänner redan nu som är sugna, och lär säkerligen ha det då också. Dessutom lär jag ha många omkring mig som gärna följer med ner någon månad, och den tiden räcker för att jag sedan ska ha slagit mig tillräcklgit till ro att klara mig själv. Sedan har jag en kusin som bor i milano stora delar av året med sin pojkvän och hans familj. De jobbar med fastigheter och har redan erbjudit mig en lägenhet i centrala Milano. Hon har dessutom en syster, som alltså är min kusin också som är sugen på att flytta ner med mig - något vi har pratat om i ett par år nu. Men som sagt, i dagsläget planerar jag bara utefter vad jag själv vill för att minimera risken att bli begränsad. jag ska inte utbilda mig där nere utan plugga italienska och jobba. Jag åker då jag har gått ut gymnasiet självfallet. Utbilda mig vill jag som det ser ut nu göra i Sverige, möjligtvis ta något år utomlands inom den utbildningen.

2008-03-05 @ 23:34:41
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0