Dålig uppdatering pga extremt mycket att göra

Hej! Det är urusel uppdatering för tillfället, jag vet. Jag måste dessvärre göra er besvikna och berätta att det kommer att fortsätta vara så ett par dagar. Självklart kommer jag att uppdatera men jag kommer inte att ha möjlighet att vara den här aktiva bloggerskan jag vet att ni vill att jag ska vara. Men försvinn inte, jag kommer som skrivet ovan att fortsätta uppdatera. Det är bara idag och imorgon som jag verkligen inte har tid att sitta och skriva något kreativt här. Idag har jag nämligen tävlat i KM dressyr hela dagen. Det gick jättebra! Nu ska jag plugga till mitt geografiprov hela kvällen. Då menar jag inte slappt plugg där man kan sitta framför datorn samtidigt utan jag måste sitta rakt upp och ner på en stol, lite som att jag har en kniv mot strupen och kämpakämpakämpa med att få in all geografi vi ska ha till det stora provet på tisdag! Wish me luck. Att få lite upplyftande kommentarer att titta på i de små korta pauserna från pluggandet vore ju inte helt fel! (:


Kommentarer
Postat av: Anna

Men det är klart att du inte ska sitta och känna dig skyldig för att du inte bloggar om du har mycket att göra!
Skolan (och vänner såklart) bör med all rätt gå före bloggen, så det är bara att köra på nu! :) Plugga plugga plugga till geografiprovet och så går det säkert jättebra - håller tummarna för dig!
Kommer titta in dagligen ändå och vänta på en uppdatering från din sida när du känner att du har tid. Lycka till nu! kram

2008-03-09 @ 20:48:06
Postat av: Maria

Jag håller med Anna. Vi tittar in här i vilket fall och hoppas på uppdatering. Du kommer klara det med bravur, som allt du gör! Du är min och många andras förebild.

2008-03-09 @ 21:23:17
Postat av: Sabine

lycka till med pluggandet!

2008-03-09 @ 21:41:11
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Max B

du är helt jävla otrolig. så sjukt söt och tjejen har hjärna. Det är fan inte ofta man träffar brudar som har både och. Hörde om din romans med calle clemedt ... varför har man inte hört något om den MANDY? ;D

2008-03-09 @ 22:24:24
Postat av: M

följer din blogg dagligen och har gjort sedan du började. Läste din årsresumé igen och undrar hur det har gått med han Alex Sylvén? Ses ni något?

2008-03-09 @ 22:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0