Beroende av skor.

Det blev en hemmakväll :) Ska alldeles snart titta på film med mamma och bara mysa. Jag var påväg ut när min kropp bara skrek att den ville koppla av ikväll. Trots att jag är jättepigg psykiskt och taggad för en massa olika saker så fick min lilla kropp bestämma idag. Man får tänka på att den ska orka med ett helt liv också.

Jag har lovat er bilder på de nya björnborgpumpsen. Här har ni massor av bilder på mina konstverk. Dessvärre har bilderna jag tog på dessa skor för ett par veckor sedan raderats så dessa bilder tog jag alltså för en sisådär tio minuter sedan. Ni får ha överseende, att se pigg och fräsch ut en fredagkväll då man bara är hemma efter timmar av dansträningar är näst intill omöjligt. Men jag gjorde mitt bästa så att ni äntligen får se skorna :) För övrigt börjar jag bli rädd för mig själv gällande mitt beroende av pumps. Jag ska nog åka och köpa ett par imorgon igen.. Suget börjar bli outhärdligt.

   

image322

Jag tog även en bild på de fyra par favoritpumps jag har för tillfället. Dessa två nya par ni nu fick se från Björnborg tillhör självfallet mina favoriter.

 

Hoppas att ni har en trevlig fredagskväll! Det har jag i alla fall. Hur skönt som helst!

Kommentarer
Postat av: Anonym

riktigt het outfit, korta linnet där o så

2008-04-30 @ 00:26:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0