Beach 08 !


image282Hello there!

Skolan idag rullade på relativt smärtfritt. Dagen började med en härlig sovmorgon vilket vi inte blir speciellt bortskämda med. Dagen började sedan ännu bättre med ett mvg på matteprovet vi skrev innan lovet. Nu börjar fasiken matten bli lite knepigare så det var med ett leende på läpparna jag såg mitt resultat, även fast jag var rätt säker på att det gått bra. Tror nästan matten är ett av de roligare ämnena nu måste jag säga, med risk att få ytterligare pluggisstämpel av er läsare (; Det är så roligt eftersom att matte är det enda ämne jag inte haft lätt för från början utan fått kämpa mig till mina kunskaper i sexan-sjuan där någon gång. Och nu sitter man här som ett mattegeni... eller något däråt hehe... fem år senare. Så ge inte upp, alla kan bli grymma på matte! Vill man kan man... ett tankesätt som dyker upp i mina tankar ungefär fem gånger varje dag skulle jag tro.

Idag är det tisdag. Tisdag = dansträningar hela kvällen lång! Woho! Jag har ätit så mycket onyttigt den senaste tiden (värre än vanligt...) så det har satt sig en bild i mitt huvud som beskriver hur jag kommer se ut om jag fortsätter äta såhär... nej ni vill inte veta hur den bilden ser ut. Okej, risken är inte speciellt stor med tanke på mina gener gällande förbränning och sådant är de bästa möjliga (tacktacktack för det!!) och all träning jag ägnar mig åt. Men bara för att det inte syns utanpå så betyder inte det att det inte syns inuti kroppen och det är illa nog.

Jag tror att jag tog skolsysters kommentar i fyran på lite för blodigt allvar... "ät vispgrädde varje dag" Yeah right!

Nu kör vi tjejer, beach 08 kommer snabbare än vi tror och då ska vi minsann inte gå omkring med kroppar som ser ut att inte veta vad träning är. Men kom ihåg, man vill inte gå omkring med överskottshud heller. Att banta ger dig ingen attraktiv kropp, du förlorar både muskler och allt kommer bara att hänga - hur smal du än blir. Träna är roligt, nyttigt för både kropp och själ och det ger fina resultat snabbare än man tror!

Och nu, dags för danskläderna att komma på! Hör senare!


Kommentarer
Postat av: Anonym

var nånstans har du köpt dina superfina pärlörhängen? vet du kankse priset? Eller du kanske har fått dem!? aja ha det så bra :)

2008-03-04 @ 20:28:07
Postat av: filip

ooh, om alla bagnini va sudär skulle jag spendera hela dagarna på stranden :D vart är den tagen, alltså vilken badort ? hare bra !

2008-03-04 @ 23:28:46
Postat av: Josephine

åh vad jag längtar tills man blir sådär brun!

2008-03-04 @ 23:44:55
URL: http://paintthesilence.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0