14 timmar sömn

Godmorgon!

Hemligheterna igår kväll blev inte riktigt som planerat. Klockan nio då jag skulle befinna mig en rätt bra bit härifrån låg jag i sängen och sov som en stock. Vaknade? Ja det gjorde jag imorse strax efter elva. Hur pigg och fräsch som helst känner jag mig, behövde verkligen de där timmarna. Men speciellt roligt kan jag väl inte direkt medge att det var.

Med ett leende på läpparna klev jag upp ur sängen då jag ännu inte förstått att vårsolen och värmen som fanns så skönt i min dröm hade bytts ut mot ett vinterland likt en dag i december månad. Alla planer på att ta en långpromenad längs Djurgårn i vårsolen med Anna försvann i samma ögonblick som jag tittade ut genom fönstret. Vi får se vad vi ska hitta på istället, inte är det mycket som har öppet såhär en Långfredag heller.

Sedan behöver vi även snarast möjligen köpa present till Janne som fyller 20 år och ska firas stort på fredag. Den festen ska jag vara värdinna på så det blir even more important att jag  hittar den perfekta outfiten! Jag är taggad till hundra! Men först, har vi flera kvällar innan som skall överlevas. Det blir bra det här.

Ut med er i det fina vårvädret nu! Det är väl härligt att kunna ha snöbollskrig och göra snögubbar såhär på våren ;D
Jag ska äta våfflor till frukost och sedan måste jag skynda mig, ska möta Annsi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0