Kvällsinlägg

After all var jag rätt seg efter att jag sovit alldeles för länge där på eftermiddagen/kvällen.. Då Janne ringde för någon timme sedan och frågade om jag ville följa med och fira Filips hemkomst kände jag bara att hela kroppen sa nej. Att jag dessutom precis innan han ringde sminkat av mig och satt på mjukiskläderna var nog det som övervägde.. Jag får träffa den pojkspolingen en annan dag helt enkelt =)

Jag hade inte alla hjärnceller in action när jag skrev i ett tidigare inlägg att det blir mysdag med vännerna imorgon. Klockan halv två ska jag nämligen träffa min matteelev och därefter ska jag till banken med mamma. Angående min matteelev så får jag självklart betalt för det. Bara "lönen" från lektionerna hittills kommer kunna betala en resa om jag skulle vilja ha ytterligare en sådan, så det är inte helt fel. Det tar inte speciellt mycket på krafterna att hjälpa honom heller så jag klagar inte. För det mesta har han färdiga uppgifter som han ska göra som jag hjälper honom med vid behov, och sedan rättar jag och går igenom det som behövs. Det enda jobbiga är när han inte har några färdiga uppgifter med sig utan jag ska sitta och göra ett häfte med uppgifter.. Men jag har överlevt det hittills.

Nu ska jag stänga av datorn, lägga mig i sängen och fortsätta läsa min grymma bok Vi måste prata om Kevin. Varje gång jag tvingas sluta läsa så känner jag som en dragningskraft mot boken för att den är så spännande. Nu ska jag precis börja läsa ett kapitel där en massa saker händer så jag hinner inte sitta här längre. ;P

Godnatt :) !!

Kommentarer
Postat av: natalie

hoppas din killkompis fick en bra födelsedag

och hoppas du får en bra dag ! :)

2008-07-01 @ 09:34:26
URL: http://twiggys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0