Plankstek

Hej babes ~

Sorry för dålig uppdatering men jag har knappt inte varit hemma någonting alls idag. Direkt efter lektionen med min matteelev ringde Anna och sa att hon ville ses, så jag gick och mötte henne för att sedan dra hem till mig där Anna lagade lunch åt oss, min älskade lilla kock! Sedan upptäckte jag att jag hade fått brev från Lasse Kühlers dansskola angående vilka tider jag ska dansa till hösten och i ett år framöver. Alltid lika spännande. Jag ska dansa söndagkvällar två pass på raken - alltså i tre timmar. Men för mig som har så fullspäckat schema i veckorna var detta toppen!

Annorlunda för det här året är att vi får välja den tredje dansstilen själva. Jazz och balett är obligatoriska och sedan får vi välja själva den tredje stilen, mellan: akrobatik, street, tåspets, modernjazz och stepp. Tåspets vore så sjukt kul men ajaj vad ont (eller?) Dessutom är tränaren inte en favorit.. Jag fullkomligt älskar balettränaren jag hade nu senast. Men det står mellan modernjazz och street. Jag måste tänka lite på det och kolla vad tjejerna i min grupp ska välja. Men det lutar åt modernjazz. Dessutom är det först till kvarn som gäller så jag måste bestämma mig omgående.

Efter lunchen här hemma med Anna åkte vi in mot stan eftersom jag skulle träffa Ebba. Då Ebba kom, åkte Anna och träffade en annan tjejkompis och jag och Ebba gick lite i affärer. Sedan kom Patrik så gick vi till Kungsan, köpte glass och myste i värmen. Sedan var Ebba tvungen att lämna oss för gäster hemma och jag och Patrik blev fotade av Stockholm fashion (?).

Senare kom Joakim, Bella och mami in så då gick vi och åt middag. Det blev min barndomsfavorit - plankstek. Det var säkert flera år sedan sist och jag hade kunnat äta två stycken på rak, så gott var det! Det lär med stor sannolikhet bli en del plankstek från och med nu..

Nu är jag äntligen hemma igen och sitter och tittar på Sex and the city. Imorgon klockan tolv ska jag hjälpa min matteelev igen, och därefter gå till banken och sedan åka till Ebba och våldgästa hennes pool.

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Henrik Lindmark

tack :D

2008-07-04 @ 01:12:29
URL: http://livetsomhenke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0