Mycket att fixa två dagar innan Italien!

Hej på er!

Förlåt för en hemsk dålig uppdatering men jag kom nyss hem och nu ska jag kila iväg igen. Hittills idag har jag bara gjort en massa viktiga och ack så nödvändiga saker. Jag har varit på banken och fixat diverse saker, varit på mitt jobb och fått mitt jobbschema (det är grymt!) samt fixat en del inför resan. Bara två dagar kvar nu! I övermorgon åker jag!!

Tyvärr ser det ut som om det inte blir någon Milanoresa den här sommaren. Det blev för vissa väldigt komplicerat helt plötsligt och i och med att jag åker till Italien i övermorgon och planen var att åka till Milano redan dagen efter jag kommer hem från Rom så blir det alldeles för ont om tid. Men jag får ta Milanoresan och all dess shopping i höst och då ska jag även kolla upp allt med agenturen jag tidigare samarbetade med. Eftersom att jag som det ser ut nu inte kommer nu i sommar så antar jag dessvärre att det kommer att rinna ut i sanden.. Å andra sidan flyttar jag dit om ett år så det löser sig nog i slutändan. :)

Det blev tyvärr ingen visit hos Ebba idag då de nödvändiga sakerna fick prioriteras istället. Nu ska jag alldeles snart möta Filippa för att sätta oss här nere vid vattnet på en brygga, ta till oss av dagens sista solstrålar samt ha en mysig picnic med gott att äta och dricka. Senare vet jag inte vad som händer riktigt. Filippa pratade om Grönalund. Min broder ville att jag skulle följa med honom och några på bio. Sedan ringde bjubben Filip och frågade om jag skulle med till Djurgårn och kröka i det fina vädret. Vi får se hur kvällen slutar helt enkelt!

Jag har även en del bilder att delge er men de får ni vänta på tills bästa inlägg!

Ha en toppenkväll nu =)

Kommentarer
Postat av: anna

vad heter agenturen?(:

2008-07-04 @ 17:11:38
Postat av: antonia

ha så kul i italien!

åker du dit varje år?

2008-07-04 @ 18:16:54
URL: http://antoniias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0