Det här med att laga mat på egen hand..

Hey suckers!

I samma sekund som mobilen ringde för att väcka mig nu för tio minuter sedan så möttes jag av ett sms från mamma att jag måste fixa lunchen själv idag. Döm mig inte med ord som bortskämd och dylikt, men jag kan verkligen inte laga mat och brukar inte behöva göra det heller. Eller kunskap är fel ord i det här sammanhanget. Jag lyckades faktiskt få ett mvg på hemkunskapen i nian. Men jag är helt enkelt inte intresserad av det, vilket är otroligt synd. Ett av min pappas största intressen är att laga mat, och i ärlighetens namn så har jag aldrig någonsin ätit godare mat än den han gör. Men det var alltså ingen egenskap jag fick turen att ärva.. Förmodligen beror det som skrivet ovan på mitt bristande intresse för matlagning.

I alla fall så ska jag vara på biblioteket för en mattelektion med min elev halv två och det finns inte en chans att jag kommer att hinna laga mat innan dess. Hade jag haft mer tid på mig hade jag nog ansträngt mig lite i alla fall. Men jag får väl värma en baguett och lägga i lite olika ostar, tomater et cetera där i. Efter fem minuter kommer jag visserligen vara hungrig igen.

Bortsett från detta är jag på jättebra humör idag också, endast 5 dagar kvar tills jag åker och jag har en massa som måste fixas. Idag ska jag hinna med att sola solarium, fixa klart med musiken till min ipod, gå till banken.. ja listan kan göras lång. Förmodligen träffa lite vänner som jag kommer sakna under månaden jag är borta.

Nu väntar köket!

Kommentarer
Postat av: cornelia

Vilken agentur är du med i Italien??:D

2008-07-01 @ 17:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0