Då "pojkvännens famn" är ett minne blott.

Hej på er!

För en stund sedan ringde Anna och väckte mig med sin alltid lika positiva röst. Att bli väckt av en vän som ringer är nog bland de bästa sätten att vakna på, om jag nu som singeltjej ska utesluta "i en pojkväns famn". Jag menar, det tvingar en att bli pigg på en gång och dagen börjar så positivt om man pratar med någon som är på bra humör.

Anna har precis kommit hem från Rom, som jag också ska åka till i slutet av juli. Hon har haft det helt underbart och sa att italienarna ju är jättesnygga. Vem är det som alltid har sagt det!? I alla fall så sa hon att det är så varmt där nere så att det är svårt att få i sig något annat än vatten. Jag tror henne. Då kan ni tänka er hur varmt det kommer vara när jag ska dit om 3 veckor. Lyckligtvis ska vi bo vid havet en bit utanför Rom och åka in till Rom på eftermiddagarna/kvällarna. Åh vad jag längtar!

Nu ska jag göra iordning något att äta för att sedan åka till min matteelev som har bokat mig varje dag tills jag åker. Men jag klagar inte. Inte tackar man nej till en inkomst rakt ner i handen såhär innan jag ska åka utomlands. Därefter ska jag till banken igen med mamma eftersom vi var så smarta igår och glömde att ha med något personbevis. Därefter ska jag nog åka och möta Charlotte och Anna. Ikväll ska jag träffa Ebbson.

Vi hörs om ett tag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0