Träningsvärk !!

Hej mina vänner!

Innan ni fortsätter läsa tycker jag att ni ska sätta på låten jag lagt upp i slutet av detta inlägg. Så kan ni läsa inlägget med en otroligt vacker låt i bakgrunden =)

Nu då vårterminen har börjat i min skola har jag fått ett bättre schema. Vi läste nämligen svenska C som är en 50 poängskurs förra terminen, alltså har jag ingen svenska den här terminen. Ett helt ämne mindre känns faktiskt! Jag håller på att bli sjuk. Min mamma ligger hemma dunderförkyld och med hög feber så jag bara väntar på att jag ska bli smittad. Jag vill inte :( Om en halv timme ska jag knata ner till stallet och rida. Första gången sedan olyckan, men det går nog bra.

Vore det inte bara för min viiiiidriga träningsvärk jag har, framför allt i musklerna precis under rumpan. Min balettlärare sa att det tog henne fem år att hitta de rätta utvridningsmusklerna som sitter precis under rumpan, som man använder sig ständigt av då man dansar balett. Perfekt för bootyn ;) I alla fall lyckades jag äntligen hitta dessa muskler igår. Det tog... ett antal år att hitta dem. Ni som själva dansar balett vet vad jag menar. Ett tecken på att jag hittat dem är såklart den fruktansvärda träningsvärken jag har precis under rumpan idag. Alltså ni förstår inte, jag kan inte gå! Haha! Therese vet vad jag pratar om angående min porriga gångstil ;) Det är som om jag har varit med om en alldeles för vild natt eller något. Jaaa, nu förstod några därute vad jag menar ;)

Anyway, skolan gick smärtfritt idag. Det var väl matten då vi gick igenom pq formen som var rätt svår måste jag erkänna. Men hey! Om en månad skulle den sitta som en smäck sa vår lärare, can't wait. Efter engelskan då jag skulle gå hem var jag så trött och flummig så Dieden som satt bredvid fick lida ganska rejält för det. Han satt och pratade med vår lärare då jag så busigt gick in på hans msn och började svara alla personer som skrev till honom. Haha det var roligt! Nej fy för att vara övertrött... :P

Nu ska ni få lyssna på ytterligare en av mina favoritlåtar. Nu när jag lärt mig att lägga upp youtubeklipp bara väller det in favoritlåtar från min sida. Tycker ni att det är jobbigt? Lyssnar ni ens på dem? Fast det sistnämnda struntar jag faktiskt i för jag själv går alltid in här och har världens spellista med mina favoritlåtar =) Vill ni så får ni jättegärna rekommendera mig med olika låtar så kanske någon kommer upp här också.

Out of reach - Gabrielle



Vi hörs efter ridningen. Puss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad går du på för dans?

2008-01-24 @ 20:27:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0