Susanna

  

Det spelar ingen roll vad som händer i mitt liv men är det någon som alltid ställer upp så är det Susanna. Jag tror inte att jag har träffat en person som bryr sig så mycket om sin omgivning som hon gör. Att ha en person som bara vill dig väl är något jag önskar varenda individ på den här jorden. Alla borde helt enkelt få ha en liten Susanna. =) Det är när man träffar personer som henne som man får perspektiv på saker och ting. Det är då man förstår vad som verkligen har betydelse. Susanna flyttar till Afrika den tionde Februari, hon vill bidra med något viktigt. Hon lever med inställningen att bara hon kan hjälpa en individ till ett bättre liv så har hon lyckats. Personligen anser jag att hon redan har lyckats för hon har hjälpt mig något helt otroligt. Är det inte att jag ligger med uppsvullet trasigt ansikte och hjärnskakning efter en ridolycka så har det tagit slut med pojkvännen - och alltid finns hon där.

Så Susanna, det här inlägget går endast till dig för att du är den du är. Min sockertopp <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

söta flickor =)

2008-01-13 @ 23:30:14
Postat av: Anonym

så skriver du om alla :P patrik,ebba,janne,blondinbella... asså..byter du vänner som underkläder eller:P?!

2008-01-13 @ 23:44:28
Postat av: Anonym

Och Ebba bara försvann sådär POFF eller? :P

2008-01-13 @ 23:46:47
Postat av: mandy

Det var en intressant kommentar. För att jag väljer att skriva så mycket som jag gör om mina vänner- vad exakt i det anser du gör att jag 'byter' mina vänner? För att jag nu skriver om Susanna menar du att jag inte längre umgås eller tycker om mina andra vänner? Nja, den kommentaren köper jag tyvärr inte.

Angående Ebba så har jag skrivit lite om det i min årsresumé. Nej jag och Ebba är inte vänner längre. Varför tänker jag absolut inte gå in på, det rör bara oss. Jättetråkigt men sant. Jag skulle som avslutning vilja säga att jag har väldigt svårt för detta bytande av vänner som ni nämnt. Jag har mina vänner och de byter jag inte ut. Har ni problem med att jag har många vänner som jag står väldigt nära så får ni helt enkelt skita i att läsa de inlägg där jag framhäver dem.

2008-01-13 @ 23:57:20
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: am

Jag måste säga att du uttryckte det där väldigt bra och moget Amanda och du visar bara att du inte tar att folk kommenterar saker de inte vet något om eller har någon grund i.

2008-01-14 @ 00:01:52
Postat av: Saga

Anledningen till att hon skriver inlägg om olika vänner är väl att hon har många vänner!? Hahah det är inte som att hon går på dagis och har en "bästis" hon umgås med hela tiden!
Herregud, att ni orkar..

2008-01-14 @ 00:13:27
Postat av: Marieh

såna vänner är guld värda!

2008-01-14 @ 11:02:43
URL: http://www.marieh.blogg.se
Postat av: tilda

Härligt med en sådan bra vän :)

2008-01-14 @ 21:21:32
URL: http://bragzan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0