Söndag

Hej mina älsklingar ! :)

Det var absolut inte meningen att det skulle dröja såhär länge innan jag bloggade igen. Men då jag har varit påväg att skriva ett nytt inlägg har alltid något annat kommit emellan, jag ber om ursäkt för det. I fredags fick jag vara hemma helt från skolan, mådde alldeles för dåligt för att överhuvudtaget ta mig ur sängen. Det enda jag kan komma på att jag gjorde på kvällen var att jag tog mig till Lasse Kühlers dansskola vid Tegnérlunden och tittade då min dansgrupp hade träning. Sedan hade mina föräldrar gäster. Jag kommer ihåg att jag var påväg till David för att titta på film med honom och Pigge, men även där kom lite saker emellan. Igår tog jag det lugnt på dagen. Jag var nere och tittade när min ridgrupp red. På kvällen träffade jag faktiskt Jonathan, mitt ex. Han har fått körkort så vi åkte omkring ett par timmar och bara pratade, jättemysigt! :)







Sedan vill jag passa på att tacka för alla kommentarer, ni som kommenterade nu men som inte brukar kommentera annars tycker jag ska fortsätta :) Mycket trevligare när jag kan ha lite regelbunden kontakt med mina läsare. Om jag har förstått er rätt ska jag i stora drag fortsätta skriva som jag gör nu. Både ytliga och mer djupgående inlägg, med mycket bilder och tips av olika slag till er läsare. Stämmer det? Nu ska jag krypa ner med en massa filtar i soffan efter bilderna (tagna utan smink!) som faktiskt togs imorse. Varför jag pointerar att bilderna är tagna utan smink är främst för att påminna mig själv om att man inte kan ha för höga krav på oretuscherade bilder som dessutom är tagna utan smink. Blev i alla fall rätt kall såhär efteråt, så nu ska jag värma mig. Vi hörs lite senare <3

***

Mina allra största idoler är Gyllene Tider, det finns inget bättre liveband. Jag vet inte hur många gånger jag har varit och sett dem runt om i Sverige. Här har ni en grym låt med Per Gessle - Spegelboll.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Love your blog. Mer ytligt! haha. Pusspuss hjärtat /Kusiiin Sanna

2008-01-13 @ 13:43:57
Postat av: Anonym

Precis det du skrev här ovan om att fortsätta skriva som du gör nu, både ytliga och mer djupgående inlägg, med mycket bilder och tips av olika slag, är exakt det jag tycker att du ska skriva om! älskar din blogg :)

2008-01-13 @ 16:53:08
Postat av: Anonym

gud va söt du e..
du behöver inge smink du e söt som en sockerbit iaf!
:)
pusspuss

2008-01-13 @ 19:24:58
Postat av: Sofia

Den där tröjan ska inte vara bar över axlarna. Ser du vecket på ryggen som blir när du stoppar den fel? Tummen ner.

2008-01-14 @ 11:29:51
URL: http://nostalgitrippad.blogg.se
Postat av: estelle

sött med rosa!

2008-01-17 @ 11:18:10
URL: http://estelles.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0