Smile for life

Hej =)115055-151
Har bara två lektioner på torsdagar, passar mig utmärkt då jag är så fruktansvärt trött idag och känner av hjärnskakningen mer än vad jag gjorde igår. Först hade vi i alla fall rättskunskap där vi gick igenom domen för killarna som mördade Riccardo. Usch, jag har mått illa sedan den lektionen.. inte speciellt konstigt. Anyway så hade jag italienska efteråt. Finalmente! Sedan kom  pappa och hämtade mig eftersom att jag inte får åka hem själv ifall att jag skulle svimma. 

Vad ska jag då göra idag? Tyvärr inte så mycket mer än plugg och vila. Kanske att jag orkar ta mig ut på en promenad med någon sötnos. Annars börjar dansen imorgon och ni förstår inte hur mycket jag längtat! Som ni förstår lär jag inte kunna vara med och jag gråter inombords då jag tänker på det. Men med och titta ska jag i alla fall vara, så att jag får träffa underbara tjejerna i min grupp också! 

Trots att jag känner mig jättetrött i kroppen och huvudvärken fan inte är nådig så känner jag mig på något sätt jättelycklig. Det underbara med den känslan är att det inte är på grund av något speciellt, utan jag är bara jätteglad! =) Sitter för tillfället och planerar lite resemål inför både den här sommaren men även nästa då jag har slutat trean. Flera av er vet att jag flyttar till Milano 2009, men sommaren där innan vill jag bara resa en massa! Och då vill jag resa utanför Europa och vara borta längre än en månad i alla fall. Aja det är inget att börja planera noggrant redan nu, men jag älskar att ha mål och ambitioner med allt i mitt liv. Att inte göra någon nytta och bara låta tiden gå skulle aldrig kunna inträffa. Jag har så mycket jag vill hinna göra så jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Men alla mål jag har får mig trots allt att orka med då det är tungt i skolan eller när andra tråkigheter händer så mål tycker jag att alla människor borde ha. Och det låter jag avsluta dagens inlägg..=)                                                                                      
     

Kommentarer
Postat av: Anonym

vilken fin läppstift du har på bilden ;)
Vart är den ifrån? Alltså vilket märke och nr?
Det glänser så fint på dig, kanske den kan göra det på mig med :)

kram

2008-01-10 @ 15:05:23
Postat av: sanna

Din blogg är jätte bra :)
Du borde fixa någon färgglad bakgrund så blir det lite mer färg :)
Ha en fin kväll!

2008-01-10 @ 15:17:32
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Anonym

asså.. hur jävla snyg får man va mandy

2008-01-10 @ 16:05:10
Postat av: Tobias R

det låter helt klart som om att du ska möta upp mig på min jorden runt tur och åka med en månad innan du flyttar till italien:)

puss

2008-01-11 @ 16:59:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0