Skrivglädje

Veckorna går lika fort som alltid på VRG med alla miljoner saker vi måste göra och samtidigt få tiden att räcka till, men jag klagar inte - nu är det helg igen!

Min idrottslärare tvingade mig, japp ordagrant till och med, att avstå från idrotten idag. Jag försökte hålla blicken stadigt på henne samt med diverse knep göra allt för att inte visa min rinniga näsa, blanka vattniga ögon och helt enkelt hur sliten-efter-att-ha-vaknat-flera-gånger-under-natten-på-grund-av-förkylning-sjuk jag såg ut. Jag blev besviken på riktigt. Cirkelträning med all fokus på styrka är verkligen min grej. Jag tycker om att träna tills kroppen inte orkar mer. Träna tills kroppen skakar och blodsmaken fylls i hela munnen, ja hela halsen. Men att inte glömma, är att jag hade haft en sovmorgon till klockan ett om jag hade vetat att jag inte fick delta på idrotten för min lärare. Bara en liten parantes liksom.

Men att få lite quality time med Jing så kändes det hela bra mycket bättre. Vi hann prata igenom allt viktigt minst två gånger, precis då det ska vara. En trevlig bio väntar oss troligtvis på söndag, om allt vill sig väl.

Apropå Jing. Jag åkte hem direkt efter skolan idag. Det beror på att min dansträning börjar om en dryg timme och danskläderna så fint upplagt låg i mitt rum då jag lämnade mitt hem idag för att bege mig mot skolan. I alla fall ligger jag nu här i soffan med allt du kan önska dig, ja nästan i alla fall, och tittar igenom lite bloggar för ovanlighetens skull. Faktum är att jag alltid haft väldigt svårt för bloggar och bloggare i största allmänhet. Jag har ingen blogg jag följer och efter någon minut inne på en blogg tröttnar jag lika fort som en liten pojke som ska vara med sin mamma då hon ska handla kläder. Vad kontentanav det här stycket skulle bli innan jag tappade tråden var att Jings blogg är den enda jag kan läsa utan att tröttna likt pojken i klädaffären. Ännu värre, jag kan sitta och läsa gamla inlägg jag redan läst fem gånger tidigare. Vad detta beror på har jag egentligen inget konkret svar på. Men något jag har kommit fram till är att något som jag finner totalt ointressant är vad en person har gjort idag eller vad hon har köpt för nya kläder idag, även om det är min bästa vän. Är det en person jag umgås med får jag reda på det i alla fall. Detta skiljer nog mig en hel del från andra bloggläsare, det brukar nämligen vara just det man vil läsa om. Det som fascinerar mig med Jing är att hon kan skriva ett helt inlägg om egentligen ingenting, men jag fortsätter ändå att läsa som om det inte existerar någonting omkring mig. Vilket man kan likna med ett inlägg om det nyinköpta klädesplagget eller hur någons dag har varit vilket jag dessvärre finner totalt ointressant.

Jings skrivande upphör aldrig att imponera på mig och det är just därför jag går in på hennes blogg någon gång i veckan, läser de inlägg jag inte läst tidigare samt de jag har läst, och liksom får min dos av det fina vokabulära som finns i det svenska språket.

Annars idag har det talats meritpoäng. Jag tänkte skriva värsta inlägget om alla regler, allt jag behöver tänka på för att själv inte glömma bort det. Men nu är det helg och jag orkar inte plocka fram den biten av hjärnan som innehåller just meritpoäng. Det räcker med att concluda det med att jag ska ha 2,5 i meritpoäng, vad som än händer. Har ni några frågor angående detta är det bara att fråga på, så kan jag besvara era frågor i ett kommande inlägg ifall ni vill. Jag är numera expert på området då jag satt med pennan i högsta hugg under föresläsningen idag. 


Dags för publicering.


Kommentarer
Postat av: Anna

kan du inte länka till jings blogg?

2008-01-25 @ 16:40:17
Postat av: Anonym

jag läser också hennes blogg :D

2008-01-26 @ 16:29:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0