Plugg

Hej! :)

Hittills har kvällen
gått åt plugg, lång middag samt vila. Jag kan som sagt inte göra speciellt mycket annat eftersom jag blir trött och svimfärdig på en gång.. Jag är verkligen inte van vid att göra så här lite varje dag. Har jag inte dansträning så har jag ridning eller så går jag ut och springer eller fikar med någon kompis. Nu måste jag bara vara hemma direkt efter skolan och det är så sjukt tråkigt att det inte är sant. Men sakta men säkert blir jag bättre så till helgen kanske jag kan börja leva mitt liv igen med allt vad det innebär! =) Man kan alltid hoppas..

Nu ska jag plugga geografi i ett par timmar. Allt om roche moutinnée, eskers, endo and exogenous processes, long short drift, continental drift och allt vad det är.. Låter det kul? Nja inte speciellt va ;) Men det är inte mycket att göra åt. Provet ska gå bra och då måste jag plugga så att jag lär mig. Nu kan jag i alla fall det mesta så nu ska jag krypa ner i sängen och repetera allt!


Då det känns så här tungt med en massa plugg så ska man offra en fem - tio minuter och bara tänka på vad man vill göra i framtiden. Jag tror att de flesta av oss har mer eller mindre höga mål här i livet gällande vad vi vill bli. Tänk på det yrket och ha i åtanke att pluggar du nu ligger det i grund för att du en dag ska nå dit! Då går det mycket lättare kan jag lova.


Vi hörs sen :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

duktig du är!

2008-01-14 @ 21:51:03
Postat av: Måns

Är du kär?

2008-01-14 @ 21:54:59
Postat av: Sara

vilken klipsk tjej du är :)

2008-01-14 @ 22:04:22
URL: http://asara.blogg.se
Postat av: Lovisa

SNÄLLA kan inte du skriva i nästa inlägg vad du använder för schampo och balsam?! du har så underbart vackert hår, och jag vill veta:p likadant med din hud! smörjer du in hela kroppen med bodylotion ofta eller vad gör du?! brukar du använda hårinpackning, ansiktsmask ochsåntdära?! snälla svara på detta i ett inlägg- då de är så jobbigt att komma ihåg vilket inlägg man skrev de i och behöva gå tillbaka och leta upp de för att få svar osv. AVGUDAR DIG!

2008-01-17 @ 15:44:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0