Ny bloggdesign!

Nu har jag sovit i ett par timmar vilket betyder att det har blivit dags för lite plugg kombinerat med vila. Tänkte ligga i sängen och plugga samtidigt. =) Tyvärr är det bara under dagstid jag kan sova nu under dessa omständigheter vilket bara försvårar min situation då det blir ännu svårare sen att sova på natten.. men jag har inte mycket val, med bara tre timmars sömn skulle jag inte få ett skit gjort.

Nu är det så att jag tycker att min bloggdesign måste bli bättre nu när ni läsare bara blir fler och fler! De senaste dagarna har jag fått ungefär 50 nya läsare per dag, kul! :) Hoppas att ni tycker om bloggen. Är det något ni vill läsa mer om får ni gärna säga det! I varje fall har Janne lovat att hjälpa till, men jag tänkte kolla om ni har några tips på hur den skulle kunna se ut? Headern är jag så nöjd med, den är så somrig och glad men det finns ju mer saker man kan lägga till, eller vad tycker ni? =)

Se till att komma med förslag nu, ni är trots allt en del av den här bloggen. Så ska jag gå och plugga nu så har jag en massa förslag när jag är klar om ett par timmar!

Puss så länge <3



Kommentarer
Postat av: maja

hej! började läsa din blogg nyligen och du skriver att någonting har hänt och att du mår dåligt, får man fråga vad det är som har hänt? :/

2008-01-07 @ 17:20:57
Postat av: Mandy

Vad kul, hoppas att du fortsätter läsa! :)
Det är en ridolycka som gick lite värre än jag till en början trott. Står en del om det i några inlägg ner.

2008-01-07 @ 17:27:21
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Tobias R

jaha ja ny design på ingång?, att headern är somrig kan man nog inte säga emot men , kanske skulle du ha en bild för varje årstid?:) te x ha en vinter bild nu ( trots att det inte är spec mycket vinter här i sthlm =/... ) i övrigt så kanske lite mer färg på bloggen skulle vara trevligt :) , jag är svag för färgen blå men jag tror nog att du väljer en snygg färg , vad du nu känner för :)

kram

2008-01-07 @ 18:09:20
Postat av: Lisa

lite mer färg kanske..?

2008-01-07 @ 19:57:59
Postat av: klara

Mer bilder :) Blir så glad av dina sommarbilder ^^

2008-01-08 @ 18:39:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0