Lugn fredagkväll

Toodiloo!

Åh vad skönt det är med helg, jag bara njuter! Nu har jag dessutom fått min träning på dansträningen idag vilket gick mycket bra med tanke på omständigheterna (förkyld!!!!) så nu kan jag bara ligga och mysa i soffan hela kvällen, med gott samvete. För det är nämligen vad jag ska göra. Var ute båda kvällarna förra helgen och jag var så pass sliten i början av veckan så jag tänkte ta det lite lugnare den här helgen. Satan vad jag ska försöka tänka positivt då, jag är dunderförkyld med feber så det är helt enkelt därför jag stannar hemma - så nu var det klart. Men mina föräldrar blir så glada när jag är hemma nuförtiden så de har köpt allt gott ni kan tänka er till ikväll så jag tänkte skippa middagen och köra på det istället, busigt va? =)

Annars ska vi titta på filmer och just nu väntar jag på att Anna ska ringa. Nej nu måste jag gå, hoppas att ni får en trevlig fredagkväll!


Kommentarer
Postat av: a

är bara tvungen - jag var på VRG odenplan på öppet hus idag och hamnade av ren slump i bloggen tillhörande en elev på skolan.
I stort sätt allting tilltalar mig med skolan...men jag tänkte bara höra ifrån dig vad du tycker....hur är det med stress och press, krav från lärare, stämmningen mellan eleverna osv. För eller nackdelr?
Jätte tacksam för svar! :) /agnes

2008-01-25 @ 20:53:20
Postat av: Felicia

din blogg är underbar, i love it!

2008-01-25 @ 21:38:17
Postat av: Mandy

Vad roligt att du tycker om skolan. Jag är hur nöjd som helst med VRG, lärarna är enormt begåvade och engagerade i varje elev och VRG som rankas som Stockholms bästa gymnasium står verkligen upp till sitt rykte. Man ska inte sticka under stol med att det är de ambitiösa och smarta eleverna som går på skolan och det är en härlig känsla att bara gå med elever som är måledvetna och vill något med sina liv.
Vad gäller pressen så ska jag vara ärlig. Vi har enormt mycket läxor och krav på oss överhuvudtaget. Som lärarna själv säger så är det ju liksom varje klass's geni som samlats i en klass, självklart drar det upp ribban. Men det ska du absolut inte se som något negativt. Du kommer känna att du utvecklas så enormt mycket bara efter några veckor. Och varför tacka nej till en skola som ger dig den bästa grunden du kan få inför framtiden om du har betygen för att få behörighet till skolan? Hoppas att du kommer att trivas! :)

Tack så mycket Felicia :)

2008-01-25 @ 21:47:37
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Anonym

tack så mycket! Det blir absolut något som jag ska tänka på :)

2008-01-26 @ 00:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0