Helvetesnatt!

Tjaaaa

har inte orkat skriva idag  och gör det egentligen inte nu heller. Men för att ni ska kunna somna inatt kan jag väl knåpa ihop ett inlägg för er skull =) I alla fall hade jag den värsta natten ni kan tänka er inatt. Jag överdriver inte någonstans, en ren helvetesnatt. Jag vaknade runt fem inatt, kallsvettig, skrikandes och gråtandes. Nej jag hade inte en mardröm. Snarare vaknade jag upp i en mardröm. Jag har aldrig haft så ont i magen i hela mitt liv och jag låg bara och skrek. Det var hemskt! Detta höll i sig i ett par timmar, jag som hade sovmorgon och allt :( Magsmärtorna kom i kramper i ungefär fem minutersintervaller. Fyfan det var vidrigt. Jag bara låg och skakade och grät av smärta. Hädanefter lär jag klara varje mensvärk utan att röra en min, det inatt berodde dock inte på mensvärk. I alla fall är ju min pappa författare och skriver populärmedicinska böcker vilket har resulterat i att han kan extremt mycket då han dessutom åker runt på sjukhus och föreläser om diverse mediciner. Han gav mig i alla fall riktigt starka magtabletter som blev min räddning. I skolan senare under dagen då jag mådde betydligt bättre fick jag höra att jag såg rätt groggy ut... tvivlar inte en sekund på det.

Sedan har jag börjat må bättre och bättre under dagen. Jag och mina danstärningar ikväll ville jag inte missa. Meningen var att jag skulle vara med litegrann, men att dansa halvhjärtat är omöjligt. Fullkomligt omöjligt. Men jag är glad att jag tränade, det mår min kropp bra av. Det negativa är dock att den hemska magvärken sakta men säkert kommer krypande, och jag som har ätit så lite som två knäckebröd och en liten tallrik pasta på hela dagen utan något till får alltså inte äta något nu heller. Eller såklart jag får, men konsekvenserna av det vill jag gärna skippa.

Nu måste jag plugga på tyskapresentationen jag skall hålla imorgon. Sedan får vi hålla tummarna att jag får en så smärtfri natt som möjligt.

På återseende

Kommentarer
Postat av: Anonym

din stackare lille mandapanda

2008-01-30 @ 18:37:17
Postat av: linn

vad berodde det på?

2008-01-30 @ 18:37:37
Postat av: Anonym

vad har hänt?!

2008-01-30 @ 18:38:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0