Handelshögskolan 2010?

Hello!115055-164
Sådär nu ska jag börja uppdatera flitigt igen, har helt enkelt inte haft tid de senaste dagarna. Ikväll ska jag i och för sig ha dansträning som vanligt i fyra timmar men några inlägg ska jag allt knåpa ihop till mina trogna läsare (: Rättskunskapsprovet imorse gick bra! Mycket bra till och med.

Japp en ny bild ser ni också här till höger. Klantig som jag är råkade jag radera alla bilder utom denna, men de finns i kameran fortfarande så när jag orkar kan jag ladda över dem så att ni får se de fina varianterna. Det här är nämligen bilden som togs efter jag kommit hem från en fest, närmare bestämt runt fyratiden. Jag hade druckit way too much och ja som ni ser så är jag inte lite sliten.

Benvärmarna ska egentligen inte sitta på ett par mörka strumpbyxor. Det är i varje fall inte då de är som porrigast. Men ni vet hur föräldrar är, de tyckte helt enkelt att det såg lite väl porno ut, men snart är det värmare ute då minsann! Fast jag måste erkänna att jag hade hudfärgsstrumpbyxor till dem på inflyttningsfesten jag var på i lördags. Den outfiten tyckte jag om... ;)

Planerna på att söka till handels efter gymnasiet fortsätter.. ska ta reda på lite info om vad jag exakt behöver ha läst innan. Någon där ute som har koll? Det jag vet är att matte d samt ett c språk krävs. Men jag som läser både tyska och italienska behöver inte oroa mig på den fronten i alla fall. Blir i alla fall så mycket roligare att plugga då man har mål som kräver att man måste ge allt!..

Nu ska jag sova och äta innan dansen! Hörs senare =)










Kommentarer
Postat av: sanna

Sova lät skönt:D

2008-01-22 @ 17:23:44
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Amanda

Till handelskrävs som du nämnde matte d. Men i språk måste du ha läst steg 3. Vad du också bör tänka på att när du ska börja universitetet kommer ju en del saker att ändras. Då införs ju meritpoäng och då är det även bra att ha läst språk steg 4.
Hoppas du når ditt mål! Puss

2008-01-22 @ 18:01:49
Postat av: Anonym

benvärmarna UTAN strumpbyxor skulle vara snyggt!! kan du itne lägga upp en sån bild på dig? :)

2008-03-02 @ 00:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0